Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Ρεσιτάλ κρουστών με την Εύη Φιλίππου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (3/4)

Ρεσιτάλ κρουστών με την Εύη Φιλίππου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (3/4)

Εύη Φιλίππου 2«Καλωσόρισμα - Νέοι Καλλιτέχνες στο Μέγαρο» είναι ο τίτλος του κύκλου εκδηλώσεων που προσφέρει στους φιλόμουσους το Μέγαρο Μουσικής, για πρώτη φορά φέτος, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν αξιόλογους Έλληνες μουσικούς που σπουδάζουν σε ευρωπαϊκές ακαδημίες και διακρίνονται στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 3 Απριλίου, η σολίστ των κρουστών Εύη Φιλίππου, θα εμφανισθεί στις 20:30 στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος. Η μόλις 21 ετών μουσικός, η οποία είναι σπουδάστρια στην περίφημη Σχολή Hanns Eisler (Χανς Άισλερ) του Βερολίνου, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με έργα συνθετών του 20ού και 21ου αιώνα, καθώς και μια δική της προσαρμογή για μαρίμπα δύο αποσπασμάτων από τη 2η σουίτα για βιολοντσέλο του Johann Sebastian Bach.

Τιμές εισιτηρίων: 12 και 20 ευρώ / Φοιτητές, νέοι, άνεργοι και Α.Μ.Ε.Α: 5 ευρώ / 65+ και πολύτεκνοι: 8 ευρώ

Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 7282333

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος»,

Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.