Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Ρεσιτάλ πιάνου, κιθάρας, τραγουδιού και μουσικής δωματίου στη Μουσική Βιβλιοθήκη

Ρεσιτάλ πιάνου, κιθάρας, τραγουδιού και μουσικής δωματίου στη Μουσική Βιβλιοθήκη

Paraskevi3_6_Jun_finalΓια τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» φιλοξενεί μικρές συναυλίες τελειόφοιτων μαθητών Ωδείων υπό τον τίτλο «Παρασκευή στις 3: Συναυλίες στη Βιβλιοθήκη» την Παρασκευή 6 Ιουνίου στις 15:00 το μεσημέρι.

Την Παρασκευή πραγματοποιείται η έβδομη κατά σειρά συναυλία της περιόδου Απριλίου - Ιουνίου 2014 από το Ωδείο Μουσικής Πράξης. Συμμετέχουν οι σπουδαστές του Ωδείου: Γ. Ζυγούρης, Α. Βουδούρη, Α.Παυλάτου, Ε. Παυλίδου, Σ. Παύλου, Ι. Πρίτσα, Β. Βλάσση, Μ. Καπασκέλη, Ζ. Φραττή, Κ. Μανωλκίδης & το φωνητικό σύνολο “Praxis”.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα της συναυλίας θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης: http://www.mmb.org.gr/page/default.asp?id=6415&la=1

Οι συναυλίες διοργανώνονται Παρασκευή απόγευμα 15.00-16.00 χωρίς διάλειμμα.

H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη»,
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter