Ρέθυμνο: Αίσιο τέλος στην υπόθεση «αρπαγής» της 8χρονης Αντωνίας

Παραδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου η 8χρονη Αντωνία, βάζοντας τέλος στην αγωνία όλων για την τύχη του μικρού κοριτσιού αναφέρει το Neakriti.gr.

Την μικρή παρέδωσαν στην αστυνομία η μητέρα και η γιαγιά της από το Ρέθυμνο. Μάλιστα το κοριτσάκι μίλησε μπροστά σε αστυνομικούς υπαλλήλους τηλεφωνικά και με την γιαγιά από την πλευρά του πατέρα στα Χανιά και εξέφρασε την επιθυμία ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην πατρική γιαγιά, η οποία έχει την επιμέλειά της σήμερα.

Ωστόσο τηρήθηκε το γράμμα του νόμου και η Αντωνία παραδόθηκε στην γιαγιά της στα Χανιά παρόλο που η ίδια δεν το επιθυμούσε.

Υπενθυμίζεται ότι η Αντωνία που αναζητούνταν εδώ και αρκετές ημέρες από τη μητέρα του πατέρα της, καθώς εκείνη έχει την επιμέλεια του παιδιού, έμενε το τελευταίο καιρό στο Ρουσσοσπίτι με την άλλη του γιαγιά. Η γιαγιάς από την πλευρά της μητέρας της την είχε πάρει προκειμένου να περάσουν λίγες ημέρες διακοπών μαζί . Αν και έπρεπε μετά από κάποιο χρονικό όριο να το επιστρέψει στην άλλη γιαγιά που έχει την επιμέλεια της, αφού αυτή είχε αφαιρεθεί από την μητέρα της, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.