Αρχική Famous Parents Ρίκα Βαγιάνη: Η ερώτηση του γιου της που την... κόλλησε στον τοίχο!

Ρίκα Βαγιάνη: Η ερώτηση του γιου της που την... κόλλησε στον τοίχο!

ρικα2-700x579Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Ρίκα Βαγιάνη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι τελικά να αποκτήσει παιδί μετά τα 40 της χρόνια:

"Αγχώθηκα όταν είχα κάποιες εγκυμοσύνες που δεν ολοκληρώνονταν. Αλλά είναι κάτι που θα τρομάξει και ένα κορίτσι 20 χρονών. Τελικά πήγαν όλα καλά, είχα μια εκπληκτική εγκυμοσύνη, οπότε ακόμα κι αν αγχώθηκα κάποιες στιγμές το έχω ήδη ξεχάσει".

Όσο για τον αν ο μικρός Οδυσσέας την έχει φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση, η παρουσιάστρια είχε να διηγηθεί ένα πολύ αστείο γεγονός: "Είμαι από τις γυναίκες που δεν κρύβουν την ηλικία τους. Μια μέρα λοιπόν είχε γυρίσει από το σχολείο και με ρώτησε με ύφος: Μαμά, το ξέρεις ότι είσαι η μόνη μαμά στο Δημοτικό που είναι 50; "Εσύ πόσο χρονών είσαι", τον ρώτησα. Αφού ξέρεις ότι είμαι 7. Τι με ρωτάς; «Θες να ζήσεις για να γίνεις 8;», τον ξαναρώτησα. «Θέλω!», μου απάντησε. «Ωραία τότε δεν θα ξαναθίξεις αυτό το θέμα», είπα και σκάσαμε και οι δύο στα γέλια! Δεν έκρυψα την ηλικία μου από τους θαυμαστές και τους εργοδότες μου. Θα την έκρυβα από τον γιο μου;".


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.