Ρίξτε φως στην Πρόληψη, με σύμμαχο το Breastlight™ στην αυτοεξέταση του στήθους!

Ένα καινοτόμο προϊόν πρόληψης ήρθε πριν από λίγες μέρες και στην Ελλάδα για να γίνει ο νέος σύμμαχος της γυναίκας στην αυτοεξέταση του στήθους.

Πρόκειται για τον ιδανικό «βοηθό» κάθε γυναίκας, ειδικά εκείνης που στέκεται με αμηχανία απέναντι από τον καθρέφτη πριν ξεκινήσει την αυτοεξέταση, πρώτο και σωτήριο βήμα στη διαδικασία της πρόληψης. Το Breastlight™ προσκαλεί τη σύγχρονη γυναίκα να μην αφήσει τίποτα στην τύχη! Αξιοποιώντας την πρωτοποριακή του τεχνολογία, της προτείνει να αφιερώσει λίγο χρόνο, να παρατηρήσει και να ασχοληθεί με οποιαδήποτε αλλαγή και ουσιαστικά να «γνωρίσει το στήθος» της.

Η καινοτομία του Breastlight™ επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να φροντίσει το σώμα της και να αισθανθεί υγιής, εξετάζοντας στο δικό της χώρο και όσο συχνά το επιλέξει, το στήθος της, μέσα από μια απλή και άκρως ανώδυνη διαδικασία.

Πώς λειτουργεί
Ο τρόπος που λειτουργεί είναι απόλυτα ασφαλής και καθόλου σύνθετος, καθιστώντας τη χρήση του καθημερινή: σε σκοτεινό χώρο και ακολουθώντας τα απλά βήματα που περιγράφονται στο υλικό που τη συνοδεύει, η συσκευή εκλύει ένα ορατό, αβλαβές φως που αποκαλύπτει σημεία του στήθους τα οποία δεν μπορούμε να εξετάσουμε μόνο με την αφή ή με ‘’γυμνό μάτι’’. Οτιδήποτε παρουσιαστεί μέσα από το φως αυτό ως ασυνήθιστο ή περίεργο, οδηγεί τη γυναίκα στο γιατρό, για μια ολοκληρωμένη εξέταση μαστού και άμεση ιατρική γνωμάτευση.

Όπως βέβαια, τόνισαν οι ιατροί Γ. Ξεπαπαδάκης, MD. Ph.D Χειρουργός μαστού και Δ. Κουφουδάκης MD. Ph. D, Χειρουργός, κατά την παρουσίαση της συσκευής, το Breastlight™ χρησιμοποιείται ως πρόσθετο εργαλείο στην αυτοεξέταση του στήθους και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αντικατάσταση της εξέτασης από το γιατρό. Οι γυναίκες που πραγματοποιούν εξετάσεις στήθους ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα πρέπει να συνεχίσουν να τις παρακολουθούν, καθώς το Breastlight™ δεν είναι υποκατάστατο της μαστογραφίας και καμίας άλλης εξέτασης στην οποία πρέπει να υποβληθεί.

Σε όσες γυναίκες θέλουν να αισθάνονται ότι κάνουν ότι καλύτερο για την υγεία του στήθους τους, το Breastlight™ θα αποτελέσει ένα νέο, δυναμικό σύμμαχο που θα τους προσφέρει προσωπική ευημερία και αίσθηση ασφάλειας εφ όρου ζωής!

Διάθεση του προϊόντος στην Ελληνική αγορά από την εταιρεία Σιαμπλής Α.Ε.

Διάθεση προϊόντος αποκλειστικά μέσα από φαρμακεία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Σιαμπλής Α.Ε., τηλ. 210 60 07 915, 210 60 11 116
www.breastlight.com