Αρχική Νέα Ρίζες και φτερά: Τα δυο δώρα που πρέπει να δώσουμε στα παιδιά μας (Άποψη)

Ρίζες και φτερά: Τα δυο δώρα που πρέπει να δώσουμε στα παιδιά μας (Άποψη)

166422148700812032_o7etocx5_c

Από την Ελίζα (http://offtoanationoftwo.wordpress.com/)

Μια φίλη μοιράστηκε την παρακάτω φωτογραφία στο twitter. Είναι αντιπροσωπευτική του πώς προσπαθούμε να μεγαλώσουμε τον μικρό μας. Τις περισσότερες φορές δυσκολευόμαστε να θυμηθούμε τις ρίζες μας. Τόσο εγώ γιατί είμαι εκτός συνόρων όσο και ο άντρας μου αφού είναι κι εκείνος μακριά από το σόι του.

Αυτό που είναι εξίσου δύσκολο όμως είναι να αφήσουμε τον Αλέξανδρο να κάνει λάθη. Γιατί, για να γίνει δυνατός και να αποκτήσει δυνατά φτερά πρέπει να πέσει και να σηκωθεί άπειρες φορές.

Δαγκώνομαι όταν τον βλέπω να πέφτει, τον αφήνω να ντυθεί μόνος του παρότι θα αργήσουμε πάλι. Ξέρω πως όσο περνάνε τα χρόνια θα είναι και πιο δύσκολο να τον βλέπω να κάνει λάθη, αφού αυτά θα είναι και πιο επικίνδυνα.

Είναι λοιπόν μέσα στην δική μου εκπαίδευση να κρίνω ποια από τα λάθη θα τον αφήσω να κάνει. Γιατί αν περιμένω κάτι από εκείνον είναι να μην διαλλέξει τον εύκολο δρόμο. Θέλω να είναι δυνατός για να πετάξει κι ας είναι και κόντρα στον άνεμο και μακριά μου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.