Αρχική Infokids Υγεία Ρόδος: 8χρονο αγοράκι τρυπήθηκε από χρησιμοποιημένη σύριγγα

Ρόδος: 8χρονο αγοράκι τρυπήθηκε από χρησιμοποιημένη σύριγγα

7cb1a4fa978e58429a9cdf118934bdeeΑνάστατοι είναι οι γονείς ενός παιδιού 8 μόλις ετών, στο χέρι του οποίου καρφώθηκε χρησιμοποιημένη σύριγγα η οποία ήταν πεταμένη σε τοιχίο κοντά στο πάρκο της Δημοκρατίας! Οι γονείς, ήρθαν στο νησί για διακοπές από τη Νορβηγία, μόλις πριν από μερικές μέρες και διέμεναν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλεως Ρόδου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η «ΡΟΔΙΑΚΗ», το περιστατικό που προκάλεσε τεράστια αναστάτωση στην οικογένεια, έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Μαΐου κάτω από τις εξής συνθήκες:

Η μητέρα βάδιζε κρατώντας από το χέρι το μικρό αγοράκι, κατά μήκος του πάρκου της Δημοκρατίας. Το αγοράκι, ενώ προχωρούσαν, ακουμπούσε το χεράκι του κατά τακτά χρονικά διαστήματα στο κοντό τοιχίο που υπάρχει περιμετρικά του πάρκου. Σε κάποια στιγμή όμως, υπήρχε μια παρατημένη χρησιμοποιημένη σύριγγα επάνω στο τοιχίο, η οποία κατά διαβολική σύμπτωση, «καρφώθηκε» στην παλάμη του παιδιού και καταφέρνοντας έτσι να το τρυπήσει σε βάθος!

Όπως δήλωσαν μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ αυτόπτες μάρτυρες του γεγονότος, η μητέρα σε έντρομη κατάσταση μετέφερε το παιδάκι στο νοσοκομείο της Ρόδου, ενώ πήρε μαζί της επίσης και την σύριγγα προκειμένου να γίνουν απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι γιατροί του νοσοκομείου της Ρόδου προχώρησαν αμέσως στην ενδεδειγμένη θεραπεία ενώ χορηγήθηκαν αντιτετανικός ορός και αντιβίωση. Ροδίτες που βρέθηκαν στο σημείο και μίλησαν στη «Ροδιακή» για το συγκεκριμένο περιστατικό, υποστήριξαν ότι ολόκληρη η περιοχή δημιουργεί εν δυνάμει αντίστοιχα προβλήματα, καθώς υπάρχουν δεκάδες τέτοιες πεταμένες χρησιμοποιημένες σύριγγες, από χρήστες ναρκωτικών ουσιών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.