Ρόδος: Δέκα χρόνια κάθειρξη για το βιασμό 14χρονης Γερμανίδας

Abused_girl_2_by_lampeskjermΣε δέκα χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου ένας 44χρονος από την Τυνησία, ο οποίος βίασε 14χρονη Γερμανίδα πριν από 13 χρόνια στη Ρόδο! Σύμφωνα με δημοσίευμα της Rodiaki.gr Σε βάρος του αλλοδαπού είχε ασκηθεί ποινική δίωξη και για αποπλάνηση ανηλίκου, η οποία όμως παραγράφηκε και έτσι χθες, μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία του βιασμού για την οποία δεν του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όλα έγιναν στις 3 Σεπτεμβρίου 2001 στις 14.00 το μεσημέρι στα Κολύμπια της Ρόδου όπου ο 44χρονος φέρεται να οδήγησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε την ανήλικη Γερμανίδα ηλικίας τότε 14 ετών με το πρόσχημα να μεταφράσει για λογαριασμό του ένα γερμανικό τραγούδι και εκεί ασέλγησε σε βάρος της. Πάντως απολογούμενος χθες ενώπιον του δικαστηρίου ο 44χρονος αλλοδαπός αρνήθηκε την κατηγορία όπως αυτή του αποδίδεται και ισχυρίστηκε πως όλα έγιναν με την συγκατάθεση αλλά και προτροπή της ανήλικης αλλοδαπής, η οποία του απέκρυψε την πραγματική της ηλικία.

Ο ίδιος μάλιστα τόνισε πως στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν είναι all inclusive και πως οι ανήλικοι φορούσαν διαφορετικά «βραχιολάκια» από αυτά των ενηλίκων όμως η νεαρή αλλοδαπή, το είχε αλλάξει και φορούσε των ενηλίκων. Σε κάθε περίπτωση ο αλλοδαπός κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε από το δικαστήριο το οποίο με την απόφασή του τον έστειλε πίσω στην φυλακή.