- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ρόδος: Μια απίστευτη υπόθεση απάτης με τον βιασμό της 8χρονης

Ρόδος: Μια απίστευτη υπόθεση απάτης με τον βιασμό της 8χρονης

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η ΘΕΙΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ

Οι πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου αναφέρουν η θεία της 8χρονης για την οποία καταγγέλθηκε βιασμός πριν από μέρες, ομολόγησε στην αστυνομία ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία. Αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Αδιανόητες οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση βιασμού [1] της 8χρονης στη Ρόδο. Οι αποκαλύψεις από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κόβουν την ανάσα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» μια ολόκληρη σκευωρία, ένα σκηνικό απάτης, έχει στηθεί για ευτελές οικονομικό αντάλλαγμα.

Συγκεκριμένα, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ξεκαθάρισε, ότι το 8χρονο κορίτσι ουδέποτε βιάστηκε, παρά φύσιν ή κατά φύσιν (δεν υπήρξε διείσδυση ή άλλου είδους σαρκική επαφή με σκοπό την διέγερση ή την σεξουαλική ικανοποίηση). Τι προκάλεσε, όμως, ρήξη του παρθενικού υμένα;

Θυμίζουμε ότι το ίδιο το παιδί περιέγραψε σε κατάθεση του [2], παρουσία παιδοψυχολόγου ότι αυτό του είχε συμβεί με κάποιο αντικείμενο το οποίο περιέγραψε σε σχήμα «μαχαιριού». Από τις καταθέσεις των συγγενών του, μητέρας, παππούδων αλλά και του συντρόφου της μητέρας δεν έβγαινε άκρη. Ο ένας έριχνε την ευθύνη στον άλλον για το ποιος το έκανε και γιατί.

Αδιανόητες οι εξελίξεις – Το χρονικό της απάτης

Η απάντηση δόθηκε από τις εργαστηριακές εξετάσεις που ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου. Κατόπιν εγγράφου αιτήματος του ιατροδικαστή διενεργήθηκε συμπληρωματική έρευνα. Έγινε εξέταση από τον ίδιο αλλά και γυναικολογική, μικροβιολογική και ψυχιατρική εξέταση στο παιδί.

Από τις εξετάσεις προέκυψε, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι το παιδί είχε υποστεί λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα (πιθανολογείται ότι πρόκειται για βαριά ουρολοίμωξη).

Η λοίμωξη αυτή του προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα καθώς δεν είχε διαπιστωθεί έγκαιρα από την μητέρα και τους παππούδες και είχε υποτροπιάσει. Όταν το παιδί άρχισε να διαμαρτύρεται εντονότερα με πόνο και τσούξιμο η μητέρα ασχολήθηκε. Έχοντας και η ίδια μειωμένη αντίληψη, επέλεξε να βγάλει φωτογραφία τα απόκρυφα του παιδιού και να τη στείλει σε μια συγγενή της (από την πλευρά του πατέρα) για να την συμβουλεύσει και να ζητήσει την γνώμη ενός γιατρού.

Η θεία έστησε μια φοβερή πλεκτάνη

Η συγκεκριμένη συγγενής, έθεσε σε εφαρμογή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας dimokratiki.gr [3], ένα απίστευτο σε σύλληψη και εκτέλεση σχέδιο. Στόχος της να αφαιρέσει χρήματα από την μητέρα και ακολούθως από τον παππού του παιδιού. Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα αυτή προθυμοποιήθηκε να «δει» το παιδί και με το δάκτυλο της φέρεται να προκάλεσε ρήξη του παρθενικού της υμένα.

Φέρεται να έπεισε την μητέρα ότι το παιδί της είχε υποστεί κακοποίηση. Της είπε ότι είχε ενημερωθεί το «Χαμόγελο του Παιδιού». Εκεί δούλευε μια φίλη της που έναντι 200 ευρώ θα μπορούσε να «κουκουλώσει» την υπόθεση. Η μητέρα του παιδιού δεν είχε λεφτά για να της δώσει γιατί δεν είχε πληρωθεί. Η ξαδέλφη της τότε φέρεται να της είπε ότι τα δανείστηκε η ίδια και πλήρωσε τον σύνδεσμο της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να μην προχωρήσει η καταγγελία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνέχισε να ζητά 500 ευρώ για να μην αποκαλυφθεί ο ρόλος δήθεν του παππού. Αυτόν εμφάνισε ως το άτομο που κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη! Η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να έχει προβλήματα με ουσίες, ενώ εξετάζεται και τυχόν εμπλοκή ενός άνδρα στην όλη υπόθεση.

Τρέχουν οι εξελίξεις

Οι εξελίξεις τρέχουν από το πρωί της Κυριακής και η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφού συμπληρωθεί με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα υποβληθεί για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Η παιδοψυχολόγος έχει αποφανθεί, ότι το παιδί έχει νοητική υστέρηση και το τοποθετεί ως προς την αντίληψη του στην ηλικία των 3,5 ετών. Τα δύο του αδέλφια εξεταζόμενα, παρουσία παιδοψυχολόγου, εξέφρασαν σύμφωνα με τις πληροφορίες τη στεναχώρια τους για το γεγονός ότι δεν βρίσκονται μαζί με τους παππούδες τους, επεσήμαναν ότι ο παππούς τους είναι αυστηρός αλλά τα αγαπά και απέκλεισαν οιανδήποτε υποψία για τέλεση αδικημάτων εντός του στενού κύκλου της οικογενείας.

Διαβάστε ακόμα:

Απίθανη συνταγή για τα πιο… Halloween Μπισκότα από την Πόλλυ Αντωνιάδη! [4]

Παιδίατρος: Έξαρση ιώσεων και λοιμώξεων – Για πόσο διάστημα τα άρρωστα παιδιά να μείνουν σπίτι [5]

Γρίφοι για την Αθήνα [6]