Αρχική InfoMommy Νέα Ρόδος: Οδηγός σχολικού λεωφορείου παρενόχλησε ανήλικη μαθήτρια

Ρόδος: Οδηγός σχολικού λεωφορείου παρενόχλησε ανήλικη μαθήτρια

IMG_1045Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε χθες μετά την απολογία του 53χρονος, ο οποίος κατηγορείται για άσεμνη χειρονομία την οποία φέρεται να έκανε σε βάρος ανήλικης.

Σε βάρος του 53χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη η οποία είναι σε βαθμό κακουργήματος (λόγω του ότι η κοπέλα ήταν ανήλικη) και χθες συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Άκη Δημητριάδη πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί, όπου αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Rodiaki.gr, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε πριν από περίπου τρία χρόνια η ανήλικη κοπέλα, η οποία φοιτούσε σε ειδικό σχολείο. Εκεί την μετέφερε με το λεωφορείο όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, ο 53χρονος ο οποίος – σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε- φέρεται να την άγγιξε στο μηρό ενώ καθόταν πίσω του και επίσης άρχισε να της κάνει συζητήσεις ερωτικού περιεχομένου.

Χθες απολογούμενος ο 53χρονος αρνήθηκε την κατηγορία, δήλωσε ότι θα ήταν αδύνατον να οδηγεί και παράλληλα να κάνει αυτά που του καταλογίζονται, ενώ επεσήμανε πως ουδέποτε έχει δεχτεί το παραμικρό σχόλιο ή παρατήρηση από άλλο παιδί ή γονέα. Ο ίδιος είπε πως η ανήλικη κοπέλα πριν ξεκινήσει να την μεταφέρει με το λεωφορείο, πήγαινε σχολείο με το αυτοκίνητο εκπαιδευτικού και είπε πως έκανε την καταγγελία με σκοπό να συνεχίσει να μετακινείται με το αυτοκίνητο και όχι με το λεωφορείο όπως και έγινε.

Ο 53χρονος ανέφερε πως έχει μία άριστη οικογένεια και πως όλοι οι λοιποί γονείς είναι με το μέρος του. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο 53χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.