Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Ρόδος: Σπαραγμός στην κηδεία της 11 μηνών Ηλέκτρας - Σε μια σπάνια επιπλοκή οφείλεται ο θάνατος της

Ρόδος: Σπαραγμός στην κηδεία της 11 μηνών Ηλέκτρας - Σε μια σπάνια επιπλοκή οφείλεται ο θάνατος της

Στην γειτονιά των αγγέλων, βρίσκεται πλέον το 11μηνών μωρό από τη Ρόδο, το νήμα της ζωής της οποίας «κόπηκε» το βράδυ της περασμένης Δευτέρας εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας που παρουσίασε. Ο θάνατος του παιδιού σύμφωνα με τα στοιχεία που έδειξε η νεκροψία οφείλεται σε «συστροφή εντέρου και νέκρωση τμήματος λεπτού εντέρου», μια επιπλοκή που συναντάται σπάνια στις παιδικές ηλικίες. Όλα ξεκίνησαν όταν το κοριτσάκι 11 μηνών, παρουσίασε δυσφορία και έμετους και οι γονείς του το διακόμισαν στο νοσοκομείο της Ρόδου. Οι γιατροί, σύμφωνα με όσα δήλωσαν συγγενείς του, αφού το εξέτασαν του συνέστησαν την ενδεδειγμένη θεραπεία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της Rodiaki.gr, αρκετές ώρες αργότερα το μικρό αγγελούδι παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση της υγείας του, με αποτέλεσμα οι γονείς του να το μεταφέρουν ξανά στο νοσοκομείο της Ρόδου γύρω στις 23:30 το βράδυ της Δευτέρας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.