Αρχική Famous Parents Ρούλα Ρέβη- Αποστόλης Τότσικας: Ήρθαν στο κόσμο τα διδυμάκια τους!

Ρούλα Ρέβη- Αποστόλης Τότσικας: Ήρθαν στο κόσμο τα διδυμάκια τους!

revi_totsikas_01Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για τη Ρούλα Ρέβη και τον Αποστόλη Τότσικα, καθώς νωρίς το πρωί στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ γεννήθηκαν τα διδυμάκια τους. Τα μωράκια ήρθαν στον κόσμο λίγο νωρίτερα, αφού η Ρούλα Ρέβη διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά όλα πήγαν καλά. Το 1.800 γρ κοριτσάκι και το 1.500γρ αγοράκι θα μείνουν για λίγες μέρες στη θερμοκοιτίδα μέχρι να δυναμώσουν.

Σε δηλώσεις του ο μαιευτήρας – γυναικολόγος της φωτογράφου, κος Παναγιώτης Ψαθάς ανέφερε : «Όλα πήγαν καλά, τα μωρά είναι υγιέστατα, και οι γονείς πανευτυχείς. Ακόμα δεν μπορώ να σας πω σε ποιον μοιάζουν γιατί είναι πολύ μικρά αλλά από όπου κι αν πάρουν θα είναι πανέμορφα».

Μάλιστα η ευτυχής πλέον μαμά Ρούλα Ρέβη ανεβάσε σχετική φωτογραφία στα social media αναφέροντας : «Ευχαριστούμε πολύ σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μας»

roula-revi-gennise


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.