Αρχική InfoMommy Συμβουλές Ρουστίκ διακοσμητικές προτάσεις για το εξοχικό σας!

Ρουστίκ διακοσμητικές προτάσεις για το εξοχικό σας!

1a

Θέλετε να ανακαινίσετε το εξοχικό σας με Ρουστίκ διακόσμηση, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία;

Διαλέξτε: σκούρα έπιπλα, ανοιχτόχρωμο δάπεδο, για να ανοίγει το μάτι. Ψηλά σοβατεπί, ποτήρια και κατσαρολικά σε κοινή θέα. Μαξιλαράκια παντού, κουρτίνες ανοιχτόχρωμες-λευκές ή εκρού- το ίδιο και οι τοίχοι.

 Φως, πολύ φως…αυτά είναι αρκετά για μια ρουστίκ εμφάνιση του εξοχικού σας! Έχουμε  για σας κάποιες προτάσεις, ας τις δούμε!

1b

Λιτός και σχεδόν αυστηρός!

Επιβλητικός, ταυτόχρονα απλός, ο καθρέφτης που μας υποδέχεται. Φαρδιά κορνίζα, χωρίς σκαλίσματα, γήινοι τόνοι, λευκό της άμμου στο δάπεδο και στα διακοσμητικά στοιχεία. Εξαιρετικός!

2

Μια ξύλινη πόρτα για κεφαλάρι!

Διστάζετε να το αποφασίσετε; Ένα κεφαλάρι διαφορετικό από τα άλλα, μια που κρέμεται από μεντεσέδες στον τοίχο. Αντί για πορτατίφ σας φωτίζουν λάμπες θυέλλης!  Το κρεββάτι μπορεί να  είναι χτιστό, ή  να έχει διπλό στρώμα που ακουμπά στο πάτωμα.

Πως καταλαβαίνουμε ότι ένας χώρος έχει ύφος ρουστίκ; Θυμίζει εξοχική κατοικία με άρωμα Γαλλίας ή Ιταλίας, έχει αρκετό φυσικό ξύλο συνήθως ακατέργαστο!

3

Τι μικρά ραφάκια!

Μικρά, ιδιότροπα ραφάκια στο χρώμα του ξύλου. Τοποθετούνται και στον πιο μικρό χώρο, είναι οικονομικά, ταιριάζουν παντού. Κατάλληλα για μικρά διακοσμητικά αντικείμενα, ή για βιβλία που τοποθετούνται έτσι ώστε να βλέπουμε το εξώφυλλο!

Η ρουστίκ διακόσμηση έχει και αρκετή πέτρα, μπόλικο μέταλλο όπως χάλκινα αντικείμενα και λεπτομέρειες. Γενικά αποπνέει ένα στυλ παλαιό.

4

Κρασιά και ποτήρια, παρέα!

Αν λατρεύετε τα κρασιά, αυτή η όμορφη θήκη φτιαγμένη από παλέτα, είναι ότι πρέπει για την τραπεζαρία σας. Θα φιλοξενήσει τόσο τα μπουκάλια του κρασιού, όσο και τα κολονάτα ποτήρια σας. Κατασκευάζεται εύκολα και μπορείτε να την κάνετε σκούρο καφέ χρώμα, εάν περάσετε με ένα σφουγγαράκι ένα χέρι «κάσια».

ρουστίκ < γαλλική rustique :  διακοσμητικό ύφος που μιμείται τα πρότυπα του παραδοσιακού αγροτικού πολιτισμού.

5

Κρεμάστε το ψηλά!

Αυτά τα όμορφα καλάθια που ζηλεύουμε, και δεν μπορούμε να βάλουμε στο σπίτι γιατί ο χώρος μας είναι περιορισμένος, βρήκαν τη θέση τους! Μπορούμε να ακουμπήσουμε εκεί τις πετσέτες του μπάνιου, η να κρεμάσουμε μέσα  ένα μικρό  καθρέφτη ή να το στολίσουμε όπως μας αρέσει.  Δεν είναι υπέροχο;

Ρουστίκ και ρομαντικό. Ο χώρος φαίνεται ιδανικός και αέρινος λόγω των φωτεινών αποχρώσεων και των μεγάλων παράθυρων.

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.