Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σ' ένα γύρισμα της ζωής, η Αλκυόνη Παπαδάκη στα Public Συντάγματος (29/3)

Σ' ένα γύρισμα της ζωής, η Αλκυόνη Παπαδάκη στα Public Συντάγματος (29/3)

GYRISMA_ZWIS

Τα Public Συντάγματος υποδέχονται την αγαπημένη συγγραφέα Αλκυόνη Παπαδάκη η οποία παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό της Αθήνας το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο «Σε ένα γύρισμα της ζωής». Για το βιβλίο θα μιλήσει η δημοσιογράφος Ελένη Γκίκα ενώ αποσπάσματα θα διαβάσουν η ηθοποιός Άννα Αναστασιάδου και η εκπαιδευτικός Ζωή Κουλίζου.

Σε κάποιο χωριό της Κρήτης γεννιέται ο Νικηφόρος Χερουβείμ, καρπός ενός βιασμού και "υιοθετημένο" τέκνο ενός βεβιασμένου γάμου. Μέσα από την ιστορία του κεντρικού ήρωα διαγράφεται η πορεία της Ελλάδας των τελευταίων χρόνων, πάνω στο χάρτη της ψεύτικης ευμάρειας, της κοινωνικής υποκρισίας, της κερδοσκοπίας, των χαμένων αξιών και συνειδήσεων, της οργής, της ταπείνωσης, της απελπισίας, αλλά και της ανθρωπιάς, της μοιρασιάς, της πίστης και του αγώνα, που αφήνουν πάντα μια χαραμάδα ελπίδας για καλύτερες μέρες.

* Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδ. Καλέντη

Σ' ένα γύρισμα της ζωής, Αλκυόνη Παπαδάκη

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, 19.00
Κατάστημα Public Συντάγματος


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.