Αρχική Famous Parents Σάκης Ρουβάς: Γιατί το όνομα των τριών του παιδιών ξεκινά από Α;

Σάκης Ρουβάς: Γιατί το όνομα των τριών του παιδιών ξεκινά από Α;

CaptureΟ Σάκης Ρουβάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο της Real, Realife μίλησε για τον επικείμενο γάμο του με την Κάτια και τα τρία του παιδιά.

Τα τρία "Α" (Αριάδνη, Αλέξανδρος,Αναστασία) έχουν κάποια σημασία ή είναι τυχαίο;

Δε σημαίνουν κάτι. Μας άρεσε πάρα πολύ το άλφα σαν γράμμα, είναι στα ονόματά μας. Εγώ είμαι Αναστάσιος και η Κάτια είναι Αικατερίνη. Δεν έχουν κάποιον συμβολισμό, απλά είναι ωραίο το γράμμα άλφα.

sakisvaftisi
Τα τρία παιδιά κάνουν την έννοια ευτυχία ποιοτικά διαφορετική;

Είναι διαφορετική η ευτυχία τού να είσαι ένας άνθρωπος ερωτευμένος και να βρίσκεις ανταπόκριση. Είναι διαφορετική ευτυχία το να είσαι ένας άνθρωπος που ζεις ευτυχισμένα παιδικά χρόνια. Και είναι διαφορετική η ευτυχία τού να είσαι ένας άνθρωπος που έχεις τρία παιδιά. Η ευτυχία είναι σαν τον υδράργυρο: δεν μπορείς να τη βάλεις σε καλούπια. Είναι μια έννοια την οποία δεν μπορούμε να την προσδιορίσουμε ακριβώς. Με τα παιδιά είναι μια στιγμή στην οποία ο χώρος και ο χρόνος χάνονται. Αισθάνεσαι μια αίσθηση πληρότητας και ενεργοποιούνται κι άλλες αισθήσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με την ψυχή. Να γενικεύσω την απάντησή μου; Τα παιδιά δεν είναι μόνο ευτυχία. Είναι και ευθύνη και άγχος και προβληματισμός. Κατ' αρχάς, είναι δάσκαλοί μας! Έρχονται και βγάζουν στην επιφάνεια όλα μας τα θέματα. Το ότι σου χαρίζουν τέτοιες στιγμές ευδαιμονίας είναι αλήθεια, αλλά όμως υπάρχουν και άλλες στιγμές ευδαιμονίας που έχουμε ζήσει με την Κάτια οι δυο μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.