Αρχική Famous Parents Σάκης Ρουβάς: «Θα βάλουμε τα δυνατά μας με την Κάτια να μην έρθει πέμπτο παιδί!»

Σάκης Ρουβάς: «Θα βάλουμε τα δυνατά μας με την Κάτια να μην έρθει πέμπτο παιδί!»

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και δεμένη οικογένεια με θεμέλιους λίθους της, τα τέσσερα παιδάκια τους. Η τετραπλή τους ευτυχία είναι η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και εσχάτως ο νεογέννητος γιος τους. Σήμερα, στα πλαίσια τηλεοπτικής του συνέντευξης ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε πολλά για την οικογενειακή τους ζωή, τη σχέση του με την Κάτια.

Ερωτηθείς για το πώς τα καταφέρνουν με τέσσερα παιδιά στο σπίτι απάντησε ότι:  «Είναι πολλά! Αλλά είναι ωραία! Δεν το σκέφτεσαι πριν προχωρήσεις. Τυχαία έγινε! Απλώς εμείς τα κρατάμε όταν γίνονται τυχαία. Μόνο τον Αλέξανδρο είχαμε προγραμματίσει. Τα άλλα έτυχαν. Νομίζω ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας να μην έρθει πέμπτο!»

Πώς είναι η ζωή στο σπίτι;

«Είναι ένα συνεχές πάρτι. Βάζουν συνέχεια μουσικές, χορεύουν!», είπε ο Έλληνας σταρ.

Τα παιδιά ακούνε τα τραγούδια του μπαμπά τους;

«Όχι! Εγώ το αποφεύγω ούτως ή άλλως. Ακούμε ό,τι φέρει η Αναστασία από το σχολείο!», είπε.

Ζήλεψαν τα παιδιά τα νέα μέλη της οικογένειας με τον ερχομό του τέταρτου παιδιού;

«Νομίζω ότι στην Αναστασία της στοίχισε λίγο ο ερχομός του Αλέξανδρου. Αλλά για λίγο! Μετά όλα ήταν συνήθεια!», απάντησε ο Σάκης Ρουβάς.

Τέλος ερωτηθείς για το αν του είναι εύκολο να φροντίζει τα παιδιά απάντησε τα εξής: «Κοίταξε εγώ είμαι ο μεγαλύτερος από τρία παιδιά, οπότε είχα μάθει να τα φροντίζω


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.