Σαλαμίνα: Πα-τέρας βίασε την 6χρονη κόρη του – Τον κατήγγειλαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Παίδων

Μια σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μιας 6χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα συγκλονίζει τη τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας που αδυνατεί να πιστέψει τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού μιας οικογένειας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα όταν η 6χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων κατόπιν ακατάσχετης αιμορραγίας στα γεννητικά της όργανα.  Η μητέρα του παιδιού που ζει στη Σαλαμίνα είχε επισκεφθεί προηγουμένως  τον παιδίατρο του νησιού ο οποίος έκρινε ότι έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου εξετάζοντας το παιδί αμέσως κατάλαβαν ότι έχει πέσει θύμα βιασμού. Αμέσως ο διευθυντής της παιδοχειρουργικής μονάδας του Αγλαΐα Κυριακού έκανε καταγγελία στην Αστυνομία όπου μετά από έρευνα συνέλαβαν τον 36χρονο πατέρα του παιδιού. Κατόπιν σχετικής έρευνας αποδείχθηκε ότι ο πα-τέρας  ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του την ώρα που η σύζυγός του έλειπε από το σπίτι.

Η 6χρονη υπεβλήθη σε χειρουργείο δυόμιση ωρών για να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός που προέκυψε ως συνέπεια του βιασμού από τον πατέρα της. Την ίδια στιγμή που αυτός δεν δίστασε να εμφανιστεί στο νοσοκομείο ζητώντας πληροφορίες για την πορεία της υγείας του παιδιού του.

Tην είχε βιάσει πολλές φορές στο παρελθόν

Σύμφωνα με πληροφορίες του Protothema.gr ο 36χρονος είχε ασελγήσει και άλλες φορές σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού ενώ στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ισχυρίστηκε ότι εκείνος κοιμόταν και βρήκε το παιδί του να αιμορραγεί όταν ξύπνησε.

Προφυλακίστηκε ο πα-τέρας

Ο πα-τέρας οδηγήθηκε στη φυλακή μετά τη σύλληψή του όπου και θα παραμείνει μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.