Αρχική InfoSchool Δημοτικό Σάμος: Τιμητική διάκριση για δημοτικό σχολείο

Σάμος: Τιμητική διάκριση για δημοτικό σχολείο

mathainoume-parea-banner-2013Μεταξύ 215 προτάσεων που κατατέθηκαν από σχολεία όλης της νησιωτικής Ελλάδας για την υλοποίηση του προγράμματος «Μαθαίνουμε Παρέα», κατάφερε να διακριθεί μαζί με άλλα 11 σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης το Δημοτικό Σχολείο Κοντακαίικων Σάμου.

Η πρόταση του σχολείου είχε τίτλο «Γράφω το χωριό με φως» και αφορά στη διενέργεια ενός προγράμματος γνωριμίας με τη φωτογραφία για μαθητές του σχολείου. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τον εκπαιδευτικό Απόστολο Γιαννακόπουλο και το τμήμα της Δ΄ Τάξης του σχολείου. Με τη χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε από το Ίδρυμα Σ. Λάτση, το Δημοτικό Σχολείο Κοντακεΐκων θα αποκτήσει τέσσερις φωτογραφικές μηχανές υψηλής ποιότητας, δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές και έναν φωτογραφικό εκτυπωτή, εξοπλισμό με τον οποίο θα καταστεί δυνατή η υλοποίηση του προγράμματος, ενώ τον Μάιο του 2014 θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με τα έργα των μαθητών που θα συμμετέχουν.

«Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και διακρίσεις αποδεικνύουν ότι το εκπαιδευτικό προσωπικό της διεύθυνσής μας δίνει καθημερινά μάχη για μια ποιοτική εκπαίδευση και την κερδίζει. Συγχαίρουμε θερμά το Δημοτικό Σχολείο Κοντακέικων αλλά και όλα τα σχολεία που μετείχαν στον διαγωνισμό, ακόμη και αν δεν επιλέχθηκαν γιατί όλες οι προτάσεις που κατατέθηκαν ήταν πρωτότυπες και δημιουργικές» είπε ο διευθυντής της Α/θμιας Εκπαίδευσης Σάμου Παναγιώτης Ζαβουδάκης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter