Αρχική InfoMommy Νέα Sanofi Ελλάδας στηρίζει ενεργά το πρόγραμμα «Τράπεζα Φαρμάκων ΣΦΕΕ» για τους άπορους και ανασφάλιστους

Sanofi Ελλάδας στηρίζει ενεργά το πρόγραμμα «Τράπεζα Φαρμάκων ΣΦΕΕ» για τους άπορους και ανασφάλιστους

drugs 

Η Sanofi Ελλάδας στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συμμετέχει ενεργά στη στήριξη του προγράμματος «Τράπεζας Φαρμάκων ΣΦΕΕ – Δίκτυο Συλλογής και Δωρεάν Διάθεσης» για άπορους και ανασφάλιστους. Στις 21 Φεβρουαρίου έγινε η πρώτη αποστολή για δωρεάν διάθεση φαρμάκων μέσω του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ.
Τα φάρμακα που δωρίθηκαν καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος ασθενειών όπως τον καρκίνο του παχέος εντέρου και ορθού, τον καρκίνο του προστάτη, του μαστού, του στομάχου,
του πνεύμονα, της κεφαλής και του τραχήλου της μήτρας, τις λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, τη δυσλιπιδαιμία και τα ψυχιατρικά νοσήματα.

Επιπρόσθετα στο κοινωνικό της έργο για το 2013, η Sanofi επέλεξε να υποστηρίξει την αξιοπρέπεια της ελληνικής οικογένειας ενισχύοντας προγράμματα ΜΚΟ.
Μέσω του προγράμματος ΣΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΝ της ΜΚΟ PRAKSIS «υιοθέτησε» οικογένειες και φροντίζει για την πλήρη υποστήριξη τους για έξι μήνες.

Κάνοντας πράξη την κοινωνική ευαισθησία και τη διάθεση για προσφορά, η Sanofi προχώρησε ακόμη σε δωρεά περισσότερων από 25.000 συριγγών ινσουλίνης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.