Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός «Santa Tracker»: Το παιχνίδι της Google που έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

«Santa Tracker»: Το παιχνίδι της Google που έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

Μικροί και μεγάλοι είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα ενθουσιαστούν με το χριστουγεννιάτικο παιχνίδι της Google! Το «Santa Tracker» βγήκε στο διαδικτυακό αέρα στις 25 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει μια σειρά από παιχνίδια για όλη την οικογένεια, με σκοπό να μας βάλει για τα καλά στο πνεύμα των εορτών!

Τα παιδιά με τη βοήθεια των γονιών τους μπορούν να μάθουν πώς λέγεται ο Άγιος Βασίλης σε άλλες γλώσσες, ακόμα και στη γλώσσα των ξωτικών, να φτιάξουν παζλ και να γνωρίσουν τα Χριστουγεννιάτικα έθιμα της κάθε χώρας! Μπορούν να τρέξουν πάνω σε τάρανδο και να μαζέψουν δώρα, να τα βάλουν στο σάκο (δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται!), να ετοιμάσουν τον Άγιο Βασίλη για selfie ή να τον αναζητήσουν σε μουσεία, βουνά και παραλίες!

Το «Santa Tracker» αποτελεί εδώ και 12 χρόνια έναν διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό και διαδραστικό τρόπο για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε το παιχνίδι πατώντας εδώ! Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.