Αρχική Νέα "Σαρώνουν" τα κρούσματα γρίπης και ιώσεων στο 2ο Δημ. Σχολείο Παλλήνης - Ποιες οι οδηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ για να περιοριστεί η έξαρση

"Σαρώνουν" τα κρούσματα γρίπης και ιώσεων στο 2ο Δημ. Σχολείο Παλλήνης - Ποιες οι οδηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ για να περιοριστεί η έξαρση

Μετά από επικοινωνία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημ. Σχολείου Παλλήνης με τον διευθυντή του σχολείου, εκείνος επισκέφθηκε σήμερα την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αναφέρει το irafina.gr.

Μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αναφέρονται τα εξής:

Η υπηρεσία τον παρέκαμψε στο ΚΕΕΛΠΝΟ ως αρμόδιο φορέα, για τις απαραίτητες οδηγίες αντιμετώπισης/προφύλαξης από την γρίπη και τις ιώσεις που έχουν εμφανιστεί εντονότατα στην σχολική μονάδα μας τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες:

– Θα γίνει ΑΜΕΣΑ απολύμανση των θρανίων, των πόμολων και των τουαλέτων.

-. Θα αεριστούν κατάλληλα και επαρκώς όλες οι σχολικές αίθουσες.

– Παρακαλούνται θερμότατα οι γονείς να στέλνουν πίσω στο σχολείο τους μαθητές που ήταν κλινήρεις, εφόσον είναι απύρετοι για ένα 24ωρο.

Το σχολείο θα αναρτήσει αύριο παρόμοια ανακοίνωση για την ενημέρωση όλων των γονέων. Σας διαβεβαιώνουμε ότι σε συνεργασία με την διεύθυνση του σχολείου, βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για οτιδήποτε νεότερο προκύψει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter