Σας αποκαλύπτουμε τα πάντα για τη νέα εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στον ΣΚΑΪ

αρχείο λήψης

Απ’ τις μεταγραφές του καλοκαιριού που πραγματικά δεν ήταν αναμενόμενες, ήταν αυτή της δημοσιογράφου Χριστίνας Λαμπίρη. Μετά από χρόνια συνεργασία στο STAR, μεταπήδησε στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, ακολουθώντας ουσιαστικά τον πρώην διευθυντή της Σταμάτη Μαλλέλη.
Και τώρα ξέρουμε τι εκπομπή θα κάνει ακριβώς η παρουσιάστρια, στη νέα επαγγαλματική της στέγη.

Ο τίτλος της εκπομπής, θα είναι «eXceL!ent» και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στις 13.00.
Το «eXceL!ent» θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 13.00 έως τις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

christina-lampiri

To νέο infotainment show, το οποίο θα παρουσιάζει η δημοσιογράφος είναι μία φρέσκια κι ανανεωμένη άποψη για την καθημερινότητα, για τα καλά και τα …στραβά.
Σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει και να ενημερώσει με τρόπο ξεχωριστό, φιλοξενώντας «επωνύμους» με excellent διάθεση, και να αναδείξει τη διαφορετική πλευρά της ζωής τους, να …παίξει μαζί τους, να αποκαλύψει τα «κρυφά» ταλέντα τους και να σχολιάσουν μαζί όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

Ταυτόχρονα, ξεχωριστοί, καθημερινοί άνθρωποι, με τις αισιόδοξες, ευφάνταστες αλλά και συγκινητικές ιστορίες τους, με τις νέες excellent ιδέες τους, παίρνουν θέση μπροστά στην οθόνη για να αφηγηθούν και να μοιραστούν τα μυστικά τους.
Φυσικά, όλα αυτά για να γίνουν απαιτούν στυλ, ομορφιά, καλή φυσική κατάσταση και πολύ χιούμορ. Επομένως, το «eXceL!ent» αναλαμβάνει να επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες.
Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα μπορούν να καταθέτουν ερωτήσεις, μηνύματα, σχόλια και απόψεις που θα δημιουργούν ή θα ανατρέπουν τη θεματολογία και το ύφος της εκπομπής! Γι αυτό και θα επιβραβεύονται με πλούσια δώρα.
Μία με τρεις απολαμβάνουμε την excellent πλευρά της ζωής….

«eXceL!ent» με τη Χριστίνα Λαμπίρη, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.