Αρχική InfoMommy Νέα Σας ενδιαφέρει η τέχνη του Stand Up Comedy; ελάτε στα σεμινάρια του Γ. Χατζηπαύλου!

Σας ενδιαφέρει η τέχνη του Stand Up Comedy; ελάτε στα σεμινάρια του Γ. Χατζηπαύλου!

xatzipavlou

Το σεμινάριο το οποίο επιμελείται απευθύνεται σε ηθοποιούς, ερασιτέχνες κι επαγγελματίες που θέλουν να καλλιεργήσουν τα εκφραστικά κι επικοινωνιακά τους μέσα, ξέχωρα από το αν θα ασχοληθούν στην πορεία ή όχι με το είδος αυτό, αλλά και σε ανθρώπους που επιθυμούν να διδαχθούν τον τρόπο μέσα από τον οποίο εντοπίζει κανείς μια ιδέα και την δουλεύει μέχρι το σημείο που είναι έτοιμη να παρουσιαστεί σαν κωμικός μονόλογος σε κοινό. Διότι το χιούμορ είναι πρώτα από όλα ένας κώδικας επικοινωνίας και αντίληψης του κόσμου.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα ακολουθήσει παράσταση Stand Up Comedy από τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου υπό την επιμέλεια του Γιώργου Χατζηπαύλου.

Έναρξη σεμιναρίου: Κυριακή 3 Νοεμβρίου 13:00-17:00

Σύνολο ωρών: 20

Κόστος: 80 ευρώ

Δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης

Σχετικά με τον Γ. Χατζηπαύλου:

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ασχολείται με το stand up comedy από το 2001. Τα τελευταία 6 χρόνια παρουσιάζει τα κείμενα και τις παραστάσεις του σχεδόν αποκλειστικά σε κεντρικές θεατρικές σκηνές της Αθήνας καθώς "το stand up comedy είναι θεατρικό είδος και μάλιστα το πιο δυνατό είδος θεατρικής κωμωδίας". Η παράστασή του (ακόμα πιο) Δύσκολα τα πράγματα που ανέβηκε την προηγούμενη σεζόν στο θέατρο Εν Αθήναις ήταν, σύμφωνα με τον θεατρικό απολογισμό του BHMAGAZINO, μία από τις 10 καλύτερες της χρονιάς και θα επαναληφθεί και φέτος. Παράλληλα ασχολείται σταθερά με το ραδιόφωνο σαν παραγωγός και ενίοτε με την τηλεόραση. Είναι μέλος της ομάδας του comedylab.gr και δημοσιεύει χιουμοριστικά κείμενα σε σταθερή βάση στο City Code.

logo for facebook

Δηλώστε συμμετοχή: 92artplace@gmail.com | 6932906691 & 6936009055

92 Art | Αρτέμωνος 92, Δάφνη (στάση μετρό Άγιος Ιωάννης) | τηλ. 6932906691 & 6936009055

Facebook: www.facebook.com/92artplace | Blog: 92artplace.blogspot.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.