Αρχική InfoMommy Υγεία Σας κήρυξε τον πόλεμο η αλλεργία; Τώρα υπάρχει λύση

Σας κήρυξε τον πόλεμο η αλλεργία; Τώρα υπάρχει λύση

allergy

Η άνοιξη έφτασε! Γεμάτη όπως πάντα μυρωδιές, χρώματα και ηλιόλουστες υποσχέσεις! Απαλλαγμένοι από το γκρι του χειμώνα και το κρύο, υποδεχόμαστε την ωραιότερη εποχή του χρόνου με μια πρόσκληση για γεύμα στην ύπαιθρο και ατέλειωτες βόλτες στην εξοχή! Είστε έτοιμοι να την απολαύσετε;
Όχι, αν μας ταλαιπωρεί η αλλεργία…
Η Αλλεργία αποτελεί μια μορφή σύγχρονης επιδημίας ταλαιπωρώντας 1 στα 5 άτομα στην Ελλάδα. Η γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση των συμπτωμάτων της Αλλεργίας είναι πολύ σημαντική ώστε να μη διαταράσσεται η ποιότητα ζωής μας. Η Αλλεργική Ρινίτιδα αποτελεί μια από τις πιο συχνές αλλεργικές παθήσεις η οποία εμφανίζει ρινικά συμπτώματα (όπως καταρροή, φτέρνισμα, συμφόρηση) και συνήθως συνοδεύεται από Αλλεργική Επιπεφυκίτιδα (συμπτώματα στα μάτια όπως κνησμός, δακρύρροια και ερυθρότητα).

Η αποτελεσματική και ασφαλέστερη λύση κατά της Αλλεργίας είναι το νέο αντιισταμινικό σπρέι & κολλύριο.Το Livostin® είναι το Νέο αντιισταμινικό σπρέι και κολλύριο χωρίς κορτιζόνη το οποίο προσφέρει άμεση ανακούφιση μεγάλης διάρκειας και είναι ασφαλές για καθημερινή χρήση ακόμα και σε παιδιά!

Διατίθεται σε 2 μορφές: Ρινικό σπρέι και κολλύριο.

Οδηγίες Χρήσης
Ρινικό σπρέι: 2 ψεκασμοί σε κάθε ρουθούνι από 2 έως 3-4 φορές την ημέρα. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, χρησιμοποιείστε το αριστερό χέρι όταν ψεκάζετε στο δεξί ρουθούνι και το δεξί χέρι στο αριστερό ρουθούνι. 10ml, Προτεινόμενη Λ.Τ.: 6,89€
Κολλύριο: 1 σταγόνα σε κάθε μάτι από 2 έως 3-4 φορές την ημέρα. 4ml, Προτεινόμενη Λ.Τ. 7,17€


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.