Αρχική InfoMommy Νέα Σας παρουσιάζουμε την πλουσιότερη γυναίκα της Αυστραλίας που κερδίζει 500 ευρώ το δευτερόλεπτο

Σας παρουσιάζουμε την πλουσιότερη γυναίκα της Αυστραλίας που κερδίζει 500 ευρώ το δευτερόλεπτο

924048-mining-magnate-gina-rinehart

Αυτή είναι η κυρία Τζίνα Ράινχαρτ, που σύμφωνα με το περιοδικό Forbes Australia, είναι η πλουσιότερη γυναίκα της Αυστραλίας, ίσως και ολόκληρου του κόσμου.

Η Αυστραλία,διαθέτει σήμερα 30 δισεκατομμυριούχους και η υπερτυχερή Τζίνα κατέχει περίτρανε την πρώτη θέση, αφού η περιουσία της αυξήθηκε πέρσι κατά 4% και έφτασε τα 20.3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η κυρία Ράινχαρτ, κατέχει απέραντα κοιτάσματα σιδήρου τα οποία κληρονόμησε από τον πατέρα της, Λανγκ Χάνκοκ, ο οποίος ανακάλυψε ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα στη δεκαετία του '50. Επιπλέον κάθε δευτερόλεπτο, οι οικονομίες της αυξάνονται σχεδόν κατά 770 δολάρια Αυστραλίας (500 ευρώ) .

Η ίδια απεχθάνεται να την αποκαλούν «κληρονόμο ορυχείων» διότι θεωρεί ότι είναι αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας αφού κατάφερε και άλλαξε εκ βάθρων την εταιρεία μετά τον θάνατο του πατέρα της το 1992.

Χόμπυ δεν έχει. Δεν ασχολείται με την Τέχνη, με σπορ, δεν έχει καν προσωπική ζωή και η εταιρία της είναι ουσιαστικά ολόκληρη η ζωή της. Εργάζεται πυρετωδώς 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Τώρα να την πούμε τυχερή; Γιατί ως γνωστό τα λεφτά δεν φέρνουν μόνα την ευτυχία…


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.