Αρχική InfoDad Σας παρουσιάζουμε το Kia Niro Concept Car

Σας παρουσιάζουμε το Kia Niro Concept Car

Kia-Niro-4_2656130b

Στην 65η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA), στις 10 Σεπτεμβρίου, η Kia Motors αποκάλυψε το νέο, ευρωπαϊκό πρωτότυπο αυτοκίνητο Niro.

Το μοντέλο σχεδιάστηκε στο σχεδιαστικό κέντρο της Kia στη Φρανκφούρτη υπό την καθοδήγηση του Gregory Guillaume, Chief Designer Europe.

Αυτό το concept car, είναι παιχνιδιάρικο, ανθεκτικό, κομψό και σίγουρα με διαστημικό design.

Σύμφωνα με την Kia, συνδυάζει τον «άτακτο» χαρακτήρα με μια ξεκάθαρη, στιβαρή και κομψή εξωτερική σχεδίαση με την χρήση διαφορετικών υλικών σε απόλυτη αρμονία.

Το Niro, είναι ένα μοντέλο που δεν έχει καν αποφασισθεί αν και πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Οι αντιδράσεις του κόσμου απ’ την πρεμιέρα της παρουσιάσής του στην 65η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, θα δώσει έναυσμα στην Kia να μελετήσει την ενδεχόμενη ανταπόκριση των Ευρωπαίων πελατών και κατόπιν να αποφασίσει για την παραγωγή του.

αρχείο λήψης

Για την ώρα, θαυμάστε το Kia Niro Concept Car στις φωτογραφίες.

Ελπίζουμε σύντομα και στους δρόμους της πόλης!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.