Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σας προτείνουμε: "Ὦ γλυκύ μου ἔαρ" στον Φιλολογικό Σύλλλογο Παρνασσό (30/4)

Σας προτείνουμε: "Ὦ γλυκύ μου ἔαρ" στον Φιλολογικό Σύλλλογο Παρνασσό (30/4)

easter churchΈνα πρόγραμμα με την ποίηση των Ιερών Κειμένων της Μεγάλης Εβδομάδας, με τίτλο «Ὦ γλυκύ μου ἔαρ» που συναντά την πνευματικότητα της μουσικής του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, θα παρουσιάσουν την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2013 στην αίθουσα συναυλιών του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» η Ιουλίτα Ηλιοπούλου (απαγγελία), η Σοφία Μαυρογεννίδου (φλάουτο), ο Αντώνης Γιαμβριάς (φλάουτο), ο Ιάσων Ιωάννου (βιολοντσέλο και βιόλα ντα γκάμπα) και ο Γεράσιμος Χοϊδάς (τσέμπαλο).

Η Πορεία του Χριστού προς τον Σταυρό και την Ανάσταση μέσα από τον λόγο των Ιερών Κειμένων. Αποσπάσματα από την Ακολουθία της Μεγάλης εβδομάδας παρακολουθούν το Θείο πάθος, όπως το κατέγραψε η ευαισθησία και η ποίηση των υμνογράφων.

Από την Κυριακή των Βαΐων μέχρι την Ανάσταση, από το «Ὦ γλυκύ μου ἔαρ» των εγκωμίων της Μεγάλης Παρασκευής, μέχρι την αναγγελία: Ανέστη Χριστός και ζωή πολιτεύεται.

Τιμές εισιτηρίων: 10€ και 5€ (φοιτητικά - νεανικά)

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός

Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, 10561 Αθήνα , +302103221917, http://www.lsparnas.gr/

Μ. Τρίτη: 20.30


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.