Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σας προτείνουμε: Στο «Πνεύμα των Παθών» από τη χορωδία του Δήμου Αθηναίων (29/4)

Σας προτείνουμε: Στο «Πνεύμα των Παθών» από τη χορωδία του Δήμου Αθηναίων (29/4)

Στο πνεύμα των Παθών~583378-253-1(1)Πασχαλινή συναυλία με τίτλο «Στο Πνεύμα των Παθών» θα πραγματοποιήσει η χορωδία των μουσικών συνόλων του Δήμου Αθηναίων στις 8 το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας. Πρόκειται για «μια συναυλία με φωνητική μουσική από τη Χριστιανική παράδοση έως τη σύγχρονη δημιουργία». Η συναυλία θα δοθεί στο κτίριο Δ12 της Τεχνοπολής, Πειραιώς 100, Γκάζι. Στο πιάνο θα βρίσκεται η Κατερίνα Καραμπάτσα και τη μουσική διεύθυνση θα έχει ο Σταύρος Μπερής.

Η χορωδία ερμηνεύει έργα από τη χριστιανική ορθόδοξη παράδοση έως τη σύγχρονη δημιουργία.

Μουσική Διεύθυνση: Σταύρος Μπερής

Είσοδος ελεύθερη

Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100, 11854 Αθήνα
2103460981 ,


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.