Αρχική Infokids Ταινίες Σαββατιάτικη έξοδος: "Το αγόρι και ο κόσμος"- μια ταινία για όλη την οικογένεια!

Σαββατιάτικη έξοδος: "Το αγόρι και ο κόσμος"- μια ταινία για όλη την οικογένεια!

2

Δεν είναι ακριβώς κινούμενα σχέδια. Όχι μόνο. Μια μαγική ταινία στις μεγάλες οθόνες - η καλύτερη πρόταση για το Σ/Κ – μια ταινία χωρίς λόγια, μόνο κάποια μουρμουρητά, λέξεις που δεν τις καταλαβαίνουμε, δεν σημαίνουν κάτι, αλλά σημαίνουν τόσα…

Μια ταινία που μιλά για τις δυσκολίες της ζωής σε μια σύγχρονη μεγαλούπολη – θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε, οπουδήποτε.

Μια ταινία που μιλά για την πραγματικότητα, με πολύχρωμα σχέδιο και αρκετό λευκό! Ένα αγόρι που αναζητά τον πατέρα του σε μια άλλη πόλη, μια αναζήτηση σε ένα ακατανόητο κόσμο.

Μια ταινία γεμάτη απλότητα και συναίσθημα,  παιδική ζωγραφιά, αλλά όχι αφέλεια.Ένα εικαστικό παραμύθι με πολλά μηνύματα και τζαζ-εθνικ μουσική!

Από Πέμπτη 18/12/14 στους κινηματογράφους.

O MENINO E O MUNDO/ ANIMATION   Σκηνοθεσία: Άλε Αμπρέου-Βραζιλιάνικη-2013, διάρκεια 80' 

Δείτε το τρέιλερ εδώ:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.