Αρχική Προτάσεις Αγοράς SchoolBusNotes: Διαχείριση σχολικών δρομολογίων, ενημέρωση γονέων, αύξηση ασφάλειας, μείωση κόστους!

SchoolBusNotes: Διαχείριση σχολικών δρομολογίων, ενημέρωση γονέων, αύξηση ασφάλειας, μείωση κόστους!

parent-childΜία καινοτόμος λύση που ήρθε για να μείνει!

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ως γονείς τι είναι αυτό που θα σας καθησύχαζε κατά τη μεταφορά των παιδιών σας από και προς τα σχολεία με τα σχολικά λεωφορεία; Με ποιό τρόπο μπορεί αυτή η τόσο κρίσιμη λειτουργία να βελτιωθεί σε όρους ασφάλειας, συνέπειας, χρόνου και συνολικής εξυπηρέτησης;

Σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη κοινωνία, στην οποία το άγχος αυξάνεται, πολλοί γονείς θα έχουν αναρωτηθεί αν υπάρχει ένας τρόπος ενημέρωσης για το αν και πότε το παιδί τους έφτασε στο σχολείο ή αν επέστρεψε στο σπίτι την προβλεπόμενη ώρα.

Αν λάβουμε υπόψη την ραγδαία εξελισσόμενη τεχνολογία, θα ήταν εύλογο να υπήρχε στην ελληνική αγορά μία υπηρεσία που θα έλυνε τέτοια προβλήματα για τους γονείς προσφέροντας ενημερώσεις σχετικά με το δρομολόγιο και τη μεταφορά του παιδιού με το σχολικό. Μία τέτοια υπηρεσία μοιάζει σωτήρια για τους πολυάσχολους γονείς που χάνουν χρόνο περιμένοντας το σχολικό, καλώντας το γραφείο κίνησης ώστε να ενημερωθούν για το που βρίσκεται το παιδί τους και εάν έφτασε στην ώρα του και με ασφάλεια στον προορισμό του.

Τα περισσότερα ιδιωτικά σχολεία, προσφέρουν ολοένα και περισσότερες ποιοτικές υπηρεσίες που εξυπηρετούν γονείς και παιδιά. Γιατί όμως δεν έχουμε δει μία συνολική λύση οργάνωσης δρομολογίων των σχολικών λεωφορείων, που θα δίνει έλεγχο και επιλογές στους γονείς μειώνοντας την σπατάλη του πολύτιμου χρόνου τους;

H SchoolBusNotes ήρθε για να αξιοποιήσει στο μέγιστο την ανάπτυξη της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων κινητών εφαρμογών, cloud computing και δορυφορικών συνδέσεων, προσφέροντας μία καινοτόμα και νέα υπηρεσία για την ελληνική αγορά, η οποία προσφέρει, μέσω mobile και web εφαρμογών, την:

• σημαντική αύξηση της ασφάλειας στη μεταφορά των μαθητών με τα σχολικά λεωφορεία,
• προσωποποιημένη ενημέρωση των γονέων σχετικά με τη διαδικασία,
• απλούστευση της διαχείρισης αλλαγών στα δρομολόγια ακόμα και από τους γονείς!

Μέσω της πλατφόρμας που έχει σχεδιάσει και αναπτύξει η SchoolBusNotes, απευθύνεται σε γονείς, σχολεία και μεταφορικές εταιρίες σχολικών, προσφέροντας άμεση, έγκυρη και προσωποποιημένη ενημέρωση στους γονείς μέσω αυτόματων ειδοποιήσεων που λαμβάνουν στο κινητό τους (για άφιξη/επιστροφή σχολικού, παραλαβή/αποβίβαση του παιδιού από το σχολικό) δίνοντάς τους δυνατότητες ελέγχου και παρακολούθησης της εξέλιξης του δρομολογίου και τη δυνατότητα μικρών αλλά σημαντικών αλλαγών στα δρομολόγια του παιδιού με απόλυτα πρωτοποριακό τρόπο.

Παράλληλα, η πλατφόρμα της SchoolBusNotes, αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο για τον σχεδιασμό, τον έλεγχο και τη παρακολούθηση των σχολικών δρομολογίων. Με αυτόματους ελέγχους και κατάλληλες ενημερώσεις προς όλους τους διαχειριστές και τους εμπλεκόμενους στο μεταφορικό έργο, προσφέρει δραματική βελτίωση και απλούστευση της όλης διαδικασίας με σημαντική και μετρήσιμη εξοικονόμηση πόρων.

Δείτε πόσο απλό είναι να κάνετε μία αλλαγή δρομολογίου:

logo

53, Iasonidou Av.
Elliniko 16777
Athens, Greece
+302109609901

Website: www.schoolbusnotes.com
Facebook: www.facebook.com/schoolbusnotes
LinkedIn: www.linkedin.com/company/schoolbusnotes


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.