Αρχική Famous Parents Σε αναζήτηση νονών το βασιλικό ζεύγος

Σε αναζήτηση νονών το βασιλικό ζεύγος

baby-topΟ ρόλος του νονού είναι μία από τις μεγαλύτερες τιμές που θα μπορούσε να σου προσφέρει ένας φίλος, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για το βασιλικό μωρό.

Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι ο γιος του δούκα και της δούκισσας του Cambridge, πρίγκιπας Γεώργιος, πρόκειται να βαφτιστεί στις 23 Οκτωβρίου στο βασιλικό παρεκκλήσι του παλατιού St. James’.
Μάλιστα, λέγεται ότι οι υποψήφιοι νονοί θα είναι έξι στον αριθμό όπως έγινε με τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι. Από την άλλη, ο πρίγκιπας Τσαρλς είχε οκτώ νονούς συμπεριλαμβανομένων του παππού του Γεωργίου ΣΤ’ και της προγιαγιάς του βασίλισσας Μαίρης.

kate-william-5_1884410bΤο βασιλικό ζεύγος είναι πολύ πιθανόν να διαλέξει πρότυπα νεότερων νονών, όμως θα πρέπει να έχει κατά νου και την βασιλική παράδοση.
Ο ιστορικός και βιογράφος Robert Lacey αναφέρει στην εφημερίδα Daily Mail: “Παλαιότερα οι νονοί επιλέγονταν για δυναστικούς λόγους αλλά τώρα υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για ανθρώπους που θα μπορούν να συμβουλέψουν και να καθοδηγήσουν τον πρίγκιπα Γεώργιο σε όλη του τη ζωή”.

Ωστόσο, η τελική απόφαση θα παρθεί από τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, ένα ζευγάρι που δεν φοβάται να έρθει σε ρήξη με τις βασιλικές συμβάσεις.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.