Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Σε διαδικασία πιστοποίησης οι 15 παιδικές χαρές του Δήμου Παπάγου - Χολαργού

Σε διαδικασία πιστοποίησης οι 15 παιδικές χαρές του Δήμου Παπάγου - Χολαργού

paidiki_xara_803009002Η νέα Δημοτική Αρχή, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, έχοντας υπόψη της την ισχύουσα για τις παιδικές χαρές νομοθεσία, ανάθεσε - ύστερα από διαγωνισμό - την παροχή υπηρεσίας με τίτλο «Παροχή υπηρεσίας πιστοποίησης των παιδικών χαρών του Δήμου Παπάγου-Χολαργού», στην «EUROCERT» (Φορέα Πιστοποίησης), η οποία και ολοκλήρωσε την 1η Φάση (προέλεγχος και παρατηρήσεις).

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου αποξήλωσε, βάσει του προελέγχου, τα ακατάλληλα και μη επισκευάσιμα όργανα παιδικών χαρών και παράλληλα ενεργεί για τη σύνταξη μελετών με τίτλο «Συντήρηση παιδικών χαρών 2015» (ο διαγωνισμός του έργου θα γίνει στις 26-5-2015) και «Εργασίες για τη συμμόρφωση των παιδικών οργάνων προς τα πρότυπα ασφαλείας» (ο ανάδοχος θα προκριθεί στις 16-5-2015).

Στην 2η Φάση Πιστοποίησης των παιδικών χαρών και αφού θα έχουν ολοκληρωθεί οι τεχνικές εργασίες, που θα είναι σύμφωνες με τα εγκεκριμένα/θεσμοθετημένα πρότυπα ασφαλείας, θα ζητηθεί από την ήδη συγκροτηθείσα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής 'Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών' η έκδοση 'πιστοποιητικού καταλληλότητας' και η χορήγηση του 'ειδικού σήματος' για κάθε μία παιδική χαρά.

Η νέα Δημοτική Αρχή δεν έχει προβεί στη διακοπή λειτουργίας των παιδικών χαρών για να μην τις στερήσει από  τους πολίτες και προσπαθεί να αποκαταστήσει το συντομότερο δυνατόν τις όποιες τεχνικές ατέλειές τους. Γι αυτούς τους λόγους και μέχρι την έκδοση του πιστοποιητικού καταλληλότητας ζητούν την κατανόησή σας και την εκ μέρους σας πληρέστερη συνδρομή, ώστε η χρήση των παιδικών  χαρών να γίνεται σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή παρατήρηση αποστείλατε ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@dpapxol.gov.gr ή στο τηλέφωνο 213 2002801.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.