Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Σε εξέλιξη η κατασκευή του 3ου Δημοτικού Σχολείου και 3ου Νηπιαγωγείου Γέρακα - Δήλωση του Δημάρχου Παλλήνης για να νέα σχολεία της πόλης

Σε εξέλιξη η κατασκευή του 3ου Δημοτικού Σχολείου και 3ου Νηπιαγωγείου Γέρακα - Δήλωση του Δημάρχου Παλλήνης για να νέα σχολεία της πόλης

20062015-2Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής και την παράδοση του νέου σχολικού συγκροτήματος που θα στεγάσει το 3ο Γυμνάσιο Παλλήνης, στην περιοχή Βακαλόπουλο της Δ.Ε. Παλλήνης, σε φάση υλοποίησης και σε πλήρη εξέλιξη είναι και οι εργασίες κατασκευής του 3ου Δημοτικού Σχολείου και 3ου Νηπιαγωγείου Γέρακα, επί της οδού Μιαούλη.

Η έναρξη των εργασιών ανέγερσης του νέου σχολείου, έγινε μετά από δεύτερη δημοπράτηση του έργου (η πρώτη δεν καρποφόρησε γιατί όλοι οι εργολάβοι παραιτήθηκαν) και μετά από συνεχείς παρεμβάσεις του Δήμου Παλλήνης, προκειμένου να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που παρουσιάστηκαν καθ' όλη τη διαδικασία.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους δημότες μας ότι ξεκινά από το Σεπτέμβρη η λειτουργία του 3ου Γυμνασίου Παλλήνης στο Βακαλόπουλο, ένα έργο που το είχαμε ξεκινήσει πριν από δύο χρόνια και ολοκληρώθηκε μέσα στην προθεσμία του για να φιλοξενήσει τα παιδιά μας σ εάν σύγχρονο κτίριο που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες. Παράλληλα προχωράει η κατασκευή του 6ου Δημοτικού Σχολείου και 9ου Νηπιαγωγείου Γέρακα στην οδό Αισώπου, καθώς επίσης και η κατασκευή του 3ου Δημοτικού και 3ου Νηπιαγωγείου Γέρακα, οι οποίες ξεκίνησαν μόλις το Πάσχα, αλλά προχωρούν και αυτές με γρήγορους ρυθμούς, οπότε σ' ενάμιση χρόνο θα έχουμε και αυτά τα κτίρια έτοιμα.

Μ αυτές τις κτιριακές υποδομές που αποκτούμε στο Δήμο μας εκτονώνεται ένα πρόβλημα που είχαμε, καθώς ο Δήμος Παλλήνης έχουν τον πλέον νεανικό πληθυσμό, με νέα ζευγάρια που εγκαθίστανται στην πόλη μας για μία καλύτερη ποιότητα ζωής, δημιουργώντας ταυτόχρονα ανάγκες στέγασης των σχολείων. Έτσι, δεν θα δημιουργηθεί έλλειμμα σχολικής στέγης όπως κάποτε. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, προγραμματίζοντας έγκαιρα της κατασκευές των σχολείων», δήλωσε ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Αθανάσιος Ζούτσος για τα νέα σχολεία της πόλης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter