Αρχική Νέα Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε 3 μέτωπα στην Κέρκυρα

Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε 3 μέτωπα στην Κέρκυρα

Σε εξέλιξη βρίσκονται τρεις πυρκαγιές στην Κέρκυρα, οι οποίες ξέσπασαν διαδοχικά βόρεια και νότια του νησιού του Ιονίου κατά τις πρώτες μεσημβρινές ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Στρογγυλή, ενώ σε ύφεση βρίσκονται τα πύρινα μέτωπα στις περιοχές Χλοματιανά και Μπαρμπάτι. Τη μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί η φωτιά στη Στρογγυλή, καθώς οι φλόγες έχουν πλησιάσει σε κατοικημένη περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα, 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 3 υδροφόρες του Δήμου, 1 αεροσκάφος Canadair και 2 αεροσκάφη PZL.

Αυτή τη στιγμή στην Κέρκυρα πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών. Υπενθυμίζεται ότι η Κέρκυρα βρίσκεται σήμερα στο "κόκκινο" σε ό,τι αφορά στον κίνδυνο πυρκαγιάς (δείκτης επικινδυνότητας 4).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.