Αρχική InfoMommy Νέα Σε ισχύ από σήμερα, Τρίτη, το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων

Σε ισχύ από σήμερα, Τρίτη, το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων

Shopping

Ξεκινά από σήμερα, Τρίτη, το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων. Τα καταστήματα θα παραμένουν ανοιχτά από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.

Τη Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο λειτουργίας είναι 1 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι για την Αθήνα και τον Πειραιά και 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη.

Η Δευτέρα του Πάσχα είναι υποχρεωτική αργία και τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, ενώ κλειστά θα παραμείνουν και την Τρίτη του Πάσχα, στην οποία, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 9280/196/1-4-2013, μεταφέρθηκε η αργία της Πρωτομαγιάς


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.