Σε ποια bazaar μπορείτε να πάτε το Σαββατοκύριακο (4-5/4)

a2

Τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν από το Πάσχα και όσοι δεν έχετε προλάβει να κάνετε ακόμη τις αγορές σας ή έχετε ακόμα κάποια δώρα που σας απομένουν, τότε θα σας προτείνουμε γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο ένα συνδυασμό βόλτας και αγορών σε πολύ όμορφα bazaar, όπου επιπλέον θα γνωρίζετε ότι τα χρήματα που θα δώσετε θα πιάσουν τόπο.

UNICEF

Στο bazaar, οι φίλοι της UNICEF και των παιδιών μπορούν να επιλέξουν δώρα, παιχνίδια, κάρτες, λαμπάδες, διακοσμητικά αυγά και άλλα ξεχωριστά είδη για το Πάσχα από την πλούσια Ανοιξιάτικη Συλλογή 2015 της UNICEF. Επιπλέον, ανοιξιάτικες και πασχαλιάτικες κάρτες γεμάτες πολύχρωμα λουλούδια, παιδικές κάρτες και κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προσκλητήρια στην βάφτιση ή το γάμο. Τα έσοδα από την πώληση των λαμπάδων, των καρτών και των δώρων της UNICEF βοηθούν τα παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Πού: Ανδρέα Δημητρίου 8 & Τζ. Κέννεντυ 37 (2ος όροφος), Καισαριανή

Πότε: 2, 3 και 4 Απριλίου

Ανάσα Ζωής Δήμου Κορυδαλλού

Ο σύλλογος «Ανάσα Ζωής Δήμου Κορυδαλλού» μαζί με την δεκαπενταμελή ομάδα χειροτεχνών «ΚΛΙΚΑrt» σας προσκαλούν στο Πασχαλινό μπαζάρ στον πρώτο όροφο του Πνευματικού κέντρου του δήμου Κορυδαλλού. Επισκεφτείτε το μπαζάρ για να προμηθευτείτε δώρα για το Πάσχα, όπως σαπούνια, κοσμήματα, λαμπάδες, τσάντες και άλλα είδη σπιτιού. Κατά τη διάρκεια του μπαζάρ, ο Σύλλογος θα δέχεται φάρμακα, τρόφιμα μακράς διαρκείας και οτιδήποτε άλλο που για σας είναι περιττό, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο για κάποιον άλλον.

Πού: Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού «Μελίνα Μερκούρη», Γρ.Λαμπρακη & Καρυταίνης 4

Πότε: 3, 4, και 5 Απριλίου

Ξεblogάρισμα

To ξεblogάρισμα για όγδοη συνεχή χρονιά διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 4,5 Απριλίου το Πασχαλινό μπαζάρ του, για την ενίσχυση των παιδιών έως 3 ετών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους και των άπορων κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας. Θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις όπως αφήγηση λαϊκών παραμυθιών από την ομάδα «Υφάντρες των Παραμυθιών» και λαχειοφόρος με πολλά δώρα. Ταυτόχρονα, στο μπαζάρ θα συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για τις φυλακισμένες γυναίκες και τα παιδάκια τους.

Πού: Κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134 (ΜΕΤΡΟ Θησείο)

Πότε: 4, 5 Απριλίου