Αρχική InfoMommy Νέα Σε ποια μέρη του κόσμου αποφάσισαν να τοποθετήσουν αιχμές στα σημεία που κοιμούνται οι άστεγοι;

Σε ποια μέρη του κόσμου αποφάσισαν να τοποθετήσουν αιχμές στα σημεία που κοιμούνται οι άστεγοι;

homeless

Οι κάτοικοι του Λονδίνου και κάποιων περιοχών του Καναδά δεν αισθάνονται καθόλου υπερήφανοι τις τελευταίες μέρες με τις πρωτοβουλίες των συμπατριωτών τους που διαχειρίζονται σημαντικά θέματα στον τόπο τους. Ένα από αυτά και το θέμα των άστεγων ανθρώπων, οι οποίοι αποτελούν παγκοσμίως πλέον ένα σοβαρότατο ζήτημα, που χρειάζεται ειδικούς χειρισμούς.

Φαίνεται πως σε αυτές τις προηγμένες χώρες, οι ειδικοί χειρισμοί είναι και απόλυτα πρακτικοί, αφού δεν χρειάστηκε τίποτα περισσότερο από μερικά μεταλλικά καρφιά στα σημεία που συνήθως απαγκιάζουν οι άστεγοι. Η οργή των συμπολιτών τους είναι έκδηλη, ενώ ο εγχώριος τύπος κάνει λόγο για πρωτοφανή μέτρα, που δεν τιμούν το ανθρώπινο είδος.

homeless2

homeless5


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.