Αρχική InfoMommy Νέα Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της μικρής Άννυ

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της μικρής Άννυ

mikri-anni-708Αναστατωμένη η κοινωνία παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση της 4χρονης. Στην εκπομπή Φως στο Τούνελ της Παρασκευής 1η Μαΐου στο στούντιο βρέθηκαν η μητέρα της Δημητρίνα Μπορίσοβα και ο δικηγόρος της Σταύρος Γεωργίου.

Η 4χρονη Άννα Μπορίσοβα με καταγωγή από τη Βουλγαρία, αγνοείται από την Κυριακή 19 Απριλίου, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο πατέρας της. Όπως αποκάλυψε η μητέρα της Άννυ στο «Τούνελ», βρισκόταν στο Βερολίνο από τις 20 Μαρτίου και επέστρεψε στις 22 Απριλίου. Λίγες μέρες πριν είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Άννυ που βρισκόταν με τον πατέρα της στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα 73 όπου έμεναν. Τη μέρα που γύρισε στην Αθήνα ο σύντροφος της της αποκάλυψε πως το παιδί χάθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου. Όπως της είπε, εκείνος κοιμόταν και το κοριτσάκι πρέπει να άνοιξε την πόρτα και να βγήκε στο δρόμο. Από κοινού συμφώνησαν να μην πάνε στην Αστυνομία αλλά να ταξιδέψουν στη Βουλγαρία για να συμβουλευτούν τους γονείς της μητέρας πώς να χειριστούν την κατάσταση.

Στη συνέχεια η 25χρονη Δημητρίνα Μπορίσοβα επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του παιδιού» και έκανε τη δήλωση εξαφάνισης της μικρής.

Ισχυρίστηκε πως ο λόγος που δεν είπε από την αρχή την αλήθεια και δημιουργήθηκε το μπέρδεμα με την ακριβή ημερομηνία εξαφάνισης του παιδιού, ήταν για να καλύψει το σύντροφο της, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν υπήρξαν συγκεκριμένες πληροφορίες που να οδηγούν στα ίχνη του αγνοούμενου παιδιού.

Κάποιος Βούλγαρος από το περιβάλλον των γονιών, ισχυρίστηκε στο «Τούνελ» πως είναι πιθανό ο πατέρας να «πούλησε» τη μικρή Άννυ και το ενδεχόμενο αυτό συζητιέται στο χώρο εργασίας της μητέρας.

Η Σήμανση που έχει μπει δυναμικά στο χορό των ερευνών, έχει συγκεντρώσει στοιχεία από το χώρο του υπόγεια διαμερίσματος στη Μιχαήλ Βόδα και από γειτονικές αποθήκες. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται οι πρώτες απαντήσεις από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

885716_925003064219087_8692472894756081254_o4

Ο ρόλος του φίλου…

Η μητέρα σε ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη απάντησε πως τις μέρες που χάθηκε η μικρή, στο διαμέρισμα έμενε ένας Βούλγαρος φίλος του συντρόφου της. Η εκπομπή αναζήτησε τα στοιχεία του και για το λόγο αυτό επικοινώνησε με τον πατέρα του αγνοούμενου παιδιού. Ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του βρίσκεται στη Βουλγαρία και ότι τις ώρες της εξαφάνισης της μικρής δεν ήταν στο διαμέρισμα του.

Τι είπε ο πατέρας…

Ο Σάββας Βαρκατσίεφ πατέρας της 4χρονης Άννυ, είπε στην Αγγελική Νικολούλη ότι κοιμόταν μαζί με το παιδί σε ένα καναπέ-κρεβάτι και δεν κατάλαβε πότε ξύπνησε. Έκρυβε συνήθως τα κλειδιά του σπιτιού γιατί η Άννυ τα έβρισκε και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα. Εκείνη τη νύχτα όμως τα είχε ξεχάσει πάνω στην πόρτα. Είπε στη δημοσιογράφο ότι η σύντροφος του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και αναλαμβάνει πλήρως αυτός την ευθύνη για την εξαφάνιση του παιδιού.

Πηγή: anikolouli.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.