«Σε βλέπω στα πρόσωπα των παιδιών μας»: Το μήνυμα του Πύρρου Δήμα για την επέτειο θανάτου της συζύγου του

Η 14η Ιουνίου θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη σκέψη της οικογένειας του Πύρρου Δήμα καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυγαπημένη του γυναίκα, Αναστασία, έπειτα από σκληρή και άνιση μάχη με τον καρκίνο. Η Αναστασία διαγνώστηκε με όγκο στον κεφάλι.

Μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά: τον Βίκτωρα, ο οποίος γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1998, την Ελένη, που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1995, τη Μαρία, που γεννήθηκε στις 22/2/2000, και τον Νικόλα που γεννήθηκε στις 16/5/2009.

«Σε βλέπω στα πρόσωπα των παιδιών μας»

Σήμερα, με αφορμή την πρώτη επέτειο θανάτου της συζύγου του  Πύρρος Δήμας δημοσίευσε στο Facebook μια τρυφερή φωτογραφία του μαζί με την Αναστασία, γράφοντας: «Πέρασε ένας χρόνος από τότε που άφησες τον κόσμο για να ζήσεις μέσα μας. Σε βλέπω στα πρόσωπα των παιδιών μας και καμιά φορά σε κανένα όνειρο…»

Τι είχε αποκαλύψει για τη μάχη της συζύγου του με τον καρκίνο

Ο Πύρρος Δήμαςείχε μιλήσει στο παρελθόν για τη μάχη που έδινε η σύζυγός του, Αναστασία, με τον καρκίνο. Όταν ρωτήθηκε τότε γιατί εγκατέλειψε την πολιτική, ο Πύρρος Δήμας απάντησε: «Δεν εγκατέλειψα. Απλώς δεν ψηφίστηκα. Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας (σ.σ. της συζύγου του). Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα… εισπράξαμε πολλή αγάπη… Ο Γολγοθάς συνεχίζεται…».