Αρχική InfoTeens Νέα Selfies και πειράγματα μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των 350 έφηβων που συμμετέχουν στη Βουλή των εφήβων

Selfies και πειράγματα μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των 350 έφηβων που συμμετέχουν στη Βουλή των εφήβων

konstantopoulou-800x449«Πέρασα την ωραιότερη μου μέρα». Με αυτή τη φράση η πρόεδρος της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, εξέφρασε την ικανοποίηση της προς τους έφηβους βουλευτές για την μία και πλέον ώρα που πέρασε μαζί τους μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας. Χθες, πρώτη μέρα των εργασιών της Βουλής των εφήβων, η κ. Κωνσταντοπούλου θέλησε να έχει μια προσωπική επαφή με όλους τους νέους και τις νέες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Έτσι, επισκέφθηκε την Ολομέλεια της Βουλής όπου ήταν όλοι συγκεντρωμένοι και χαιρέτησε από κοντά έναν -έναν και τους 350 συνολικά έφηβους βουλευτές. Ρώταγε να μάθει τα ονόματά τους και ποια εκλογική περιφέρεια αντιπροσωπεύουν, ενώ με χιούμορ και καλή διάθεση ανταποκρίθηκε στα πειράγματα ορισμένων μαθητών και μαθητριών.

Πολλοί έφηβοι ήταν αυτοί που ζήτησαν να βγάλουν μαζί της φωτογραφίες ενώ ορισμένοι ζήτησαν από την πρόεδρο της Βουλής αυτόγραφο, κάτι που δεν αρνήθηκε. Μάλιστα στο τέλος τους είπε χαριτολογώντας:

«Έχετε κοινοβουλευτικό καθήκον να μου στείλετε το βράδυ τις «selfies» όλοι σας».Και όταν οι νεαροί την ρώτησαν πού, τους απάντησε «στον διαδικτυακό κόμβο της Βουλής».

«Πέρασα την ωραιότερη μέρα μου. Είναι μεγάλη η χαρά μου να βλέπω κατάμεστη την αίθουσα από νέους ανθρώπους. Έχετε όλη τη ζωή μπροστά σας. Το μέλλον είναι στα χέρια σας. Να είστε καλά προετοιμασμένοι την Τετάρτη που θα συνεδριάσει η Ολομέλεια», τους ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Να ευχηθώ από καρδιάς να μείνετε πάντα έτσι, γιατί οι άνθρωποι που παραμένουν έφηβοι, δεν παραιτούνται και αισιοδοξούν, πάνε καλά», είπε η πρόεδρος της Βουλής και τους ευχήθηκε καλές εργασίες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.