Σεμινάρια ενηλίκων: Θέλετε να γίνετε μουσικός παραγωγός;

10646705_587341198042675_6927192457294863007_n

Αν συλλέγετε μουσική από το διαδίκτυο, διαθέτετε κάποιους καλούς «δίσκους», cd ή mp3, αν ποστάρετε τραγούδια από το you tube, σάς αρέσει να μοιράζεστε τη μουσική και διαρκώς ανακαλύπτετε νέα μουσικά εδάφη μάλλον είστε αυτό που ψάχνουμε κι αυτό που θα σας δώσει την δημιουργική διέξοδο που ψάχνατε!

Το μάθημα αυτό  σάς βοηθά να μοιράζεστε με άλλους ανθρώπους αυτό που αγαπάτε.

Ο πρώτος κύκλος αφορά την δημοσιογραφική δεοντολογία, ασκήσεις συγγραφής και στοιχεία πολιτιστικής έρευνας και ρεπορτάζ με σκοπό την δημιουργία blog και εντύπου.

Οι ενότητες της ραδιοφωνικής παραγωγής:

– Δημιουργία ραδιοφωνικού concept. Συνθέτουμε γύρω από μία βασική ιδέα. Λέξεις και φράσεις που πρέπει να αποφεύγονται. Δεοντολογία δημοσιογραφίας. Το πρώτο μας ραδιοφωνικό κείμενο.

– Κάθε παραγωγός χαρακτηρίζεται από ένα πολύ προσωπικό ύφος. Οι κύριες μουσικές μας αναφορές, οι «γέφυρες», τα μουσικά «χαλιά», τα trailer και τα spot και η επικοινωνία με τον «έξω κόσμο» μπαίνουν στο μύλο μίας ξεχωριστής κουλτούρας, αυτής του ραδιοφώνου. Οι πρώτες τεχνικές αναφορές. Στοιχεία ποιότητας

– Στοιχεία ραδιοσκηνοθεσίας. Γιατί ένας καλός dj δεν είναι απαραίτητα καλός παραγωγός. Οι διαφορές, η σύνθεση, τα μοτίβα, έναρξη-περιεχόμενο-finale. Tα όμορφα κοινά μυστικά αύξησης ή συγκράτησης ενός «αόρατου» ακροατηρίου.

ASH IN ART

Ηρακλέους 10 & Καλλιρρόης, 11743, Αθήνα,

έναντι στάσης μετρό Συγγρού – Fix

Τ: 210 9216-890 , Ε-Μ: info@ashinart.com,