Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Σεμινάρια κηπουρικής για ενήλικες στη Χ.Α.Ν.Θ.

Σεμινάρια κηπουρικής για ενήλικες στη Χ.Α.Ν.Θ.

GardeningΘα θέλατε να ομορφύνετε το μπαλκόνι σας με φυτά; Θέλετε να μάθετε πώς να τα συντηρείτε σωστά ; Θέλετε να φτιάξετε το δικό σας λαχανόκηπο;

Σεμινάρια Κηπουρικής για ενήλικες θα πραγματοποιούνται στους χώρους της Χ.Α.Ν.Θ., τα οποία θα διαρκέσουν 2 μήνες με ένα 3ωρο εβδομαδιαίο μάθημα. Λάβετε μέρος στα σεμινάρια Κηπουρικής και μάθετε πώς να φροντίζετε τα φυτά σας, τα μυστικά του ποτίσματος, κλαδεύματος και πώς να τα προστατεύετε από έντομα και ασθένειες. Μαζί θα μάθουμε τις βασικές αρχές της κηπουρικής, πώς να σπείρουμε, να μεταφυτεύσουμε και να πολλαπλασιάσουμε τα φυτά του κήπου μας. Επίσης, θα μάθουμε τρόπους και τεχνικές συντήρησης του κήπου μας γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα.

Ελάτε να γίνετε και εσείς κηπουροί!!! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι αγάπη και μεράκι για τα φυτά.

Υπεύθυνος Σεμιναρίου: Δημήτρης Αθανασιάδης, Msc Γεωπόνος

Για Πληροφορίες: Τμήμα Επιμορφωτικών Προγραμμάτων Χ.Α.Ν.Θ

Ν. Γερμανού 1 - Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. 54621

Τηλ: 2310. 241.007, (εσ. 831 και 832)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.