Αρχική InfoMommy Σχέσεις Σεμινάρια ψυχολογίας με θέμα τη διαχείριση του άγχους, στη Δημοτική Βορέειο Βιβλιοθήκη Αμαρουσίου

Σεμινάρια ψυχολογίας με θέμα τη διαχείριση του άγχους, στη Δημοτική Βορέειο Βιβλιοθήκη Αμαρουσίου

diaxirisi-agxous

Η Δημοτική Βορέειος Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο οργάνωσης επιμορφωτικών σεμιναρίων, διοργανώνει στο χώρο της Βιβλιοθήκης (Μιλτιάδου & Στ. Δραγούμη 30, Μαρούσι), κύκλο σεμιναρίων ψυχολογίας, με ομιλήτρια την κα Έφη Ματσούκα Ψυχολόγο, Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια.

 
Τα σεμινάρια έχουν θέμα: «Το άγχος, οι εκδηλώσεις του και η διαχείριση του» και θα υλοποιούνται από τις 17:30 – 19:30, σε τρεις ενότητες:

Δευτέρα 10/2/2014 – Άγχος, τι είναι, πως εκφράζεται στο σώμα, στις σκέψεις και στη συμπεριφορά μας;

Δευτέρα 17/2/ 2014 – Πότε το άγχος γίνεται παθολογικό;Τι μορφές μπορεί να πάρει;

Δευτέρα 24/2/2014 – Διαχείριση άγχους και θεραπεία.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλ. της Βιβλιοθήκης: 210-61.47.181. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή εγκαίρως.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.