Αρχική InfoDad Σεμινάρια ψυχολογικής υποστήριξης των πολιτών στο Δήμο Πεντέλης

Σεμινάρια ψυχολογικής υποστήριξης των πολιτών στο Δήμο Πεντέλης

Programme-Unternehmen-2-Tages-Seminar-Stressmanagement-den-Arbeitsalltag-achtsam-gestaltenΣτο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς προς τους δημότες, ο Δήμος Πεντέλης πραγματοποιεί σεμινάρια ψυχολογικής υποστήριξης. Το πρόγραμμα υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δήμαρχου και της κυρίας Αρετής Γεωργοσοπούλου, Καθηγήτριας Κοινωνικών Επιστημών, στηριζόμενο στην εθελοντική της εργασία και προσφορά προς του δημότες.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις κύκλους σεμιναρίων:

Επικοινωνία και Διαπροσωπικές σχέσεις στην καθημερινότητα
Διαχείριση Θυμού
Στρες και τρόποι αντιμετώπισης

Ο πρώτος κύκλος, «Επικοινωνία και Διαπροσωπικές Σχέσεις στην Καθημερινότητα», ξεκινάει την Τρίτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 έως 19:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης και θα διαρκέσει 5 εβδομάδες.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας στα τηλεφωνά: 2132050071 -72 (κ. Λιαγκάκης)

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.