Σεμινάριο: 4ο Εργαστήρι Skills 2 Start!

skills2

Το Βρετανικό Συμβούλιο, η «αέλια» και το «INNOVATHENS» σας προσκαλούν στο 4ο Εργαστήρι Skills 2 Start, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015, στις 17:30 για να ανακαλύψετε τη σημασία που έχουν για την επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή οι Κοινωνικές Δεξιότητες (soft skills), όπως η δεξιότητα να επικοινωνείς, να συνεργάζεσαι, να οργανώνεις, να δημιουργείς κλπ .

Οι Κοινωνικές Δεξιότητες (soft skills) είναι ένα από τα πολύτιμα εφόδια για την επιτυχία, στο επάγγελμα ή σε μία νέα επιχειρηματική προσπάθεια αλλά και για μία καλύτερη κοινωνική ζωή. Για την επαγγελματική σου πορεία ή για να ξεκινήσεις μία νέα επιχείρηση δεν αρκούν μόνο τα τυπικά προσόντα. Πολλοί θα επιλέξουν να συνεργαστούν μαζί σου κυρίως για τις Κοινωνικές σου Δεξιότητες, ενώ διεθνείς έρευνες δείχνουν ότι οι εργοδότες δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτές.

Το Skills 2 Start είναι ένα πρωτότυπο Εκπαιδευτικό Εργαστήρι Εισαγωγής στις Κοινωνικές Δεξιότητες στο οποίο θα αξιολογήσετε τις δικές σας κοινωνικές δεξιότητες και θα δείτε τρόπους να τις εξασκήσετε μέσα από:

– διαδραστικές ασκήσεις – παιχνίδια

– οπτικο-ακουστικό υλικό και

– «ζωντανή εμπειρία», όπου προσκαλούμε σε συζήτηση έναν επαγγελματία, καλλιτέχνη ή αθλητή που θα μας πει τα δικά του μυστικά επιτυχίας και πόσο τον βοήθησαν οι δικές του Κοινωνικές Δεξιότητες.

* Προσκεκλημένος στο 4ο Skills-2-Start θα είναι ο Κώστας Μάρκου, Διευθυντής Οργανωσιακής Ανάπτυξης της εταιρείας «ΑΒ Βασιλόπουλος«, ο οποίος θα μας μιλήσει για τη σημασία των κοινωνικών δεξιοτήτων (soft skills) στην πρόσληψη και την περαιτέρω εξέλιξη ενός εργαζομένου σε μία επιχείρηση και θα μας πει για τις δικές του κοινωνικέσ δεξιότητες και τη συμβολή τους στη μέχρι σήμερα επαγγελματική του πορεία.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ!