Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Σεμινάριο: Αρτοποιεία και ζαχαροπλαστική

Σεμινάριο: Αρτοποιεία και ζαχαροπλαστική

big_20130821_110758

Απευθύνεται σε στελέχη της βιομηχανίας και βιοτεχνίας που τα κύρια προϊόντα παραγωγής τους είναι: άρτος, αρτοσκευάσματα, προϊόντα ζαχαροπλαστικής αλεύρου (κέικ, μπισκότα, ζαχαρώδη, γλυκίσματα με βάση τη σοκολάτα, γλυκά κουταλιού κλπ). Επίσης απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και προσωπικό αρτοζαχαροπλαστείων, μονάδων μαζικής εστίασης και εργαστηρίων ζαχαροπλαστικής.

Στο σεμινάριο αναλύονται διεξοδικά όλες οι πρώτες και βοηθητικές ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή άρτου, αρτοσκευασμάτων και προϊόντων ζαχαροπλαστικής, οι τεχνολογίες και οι τεχνικές αρτοποίησης (διαδικασίες - στάδια παραγωγής - κρίσιμα σημεία ελέγχου), καθώς και όλες οι τεχνικές εφαρμογής στην παραγωγή προϊόντων ζαχαροπλαστικής αλεύρου.

Στο σεμινάριο παρουσιάζονται:

  1. Πρώτες ύλες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής αλεύρου
  2. Εισαγωγή στην αρτοποίηση
  3. Τεχνολογία Αρτοποίησης
  4. Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής

Διοργανωτής Σεμιναρίου: TUV AUSTRIA ACADEMY, 210/5220920 εσωτ.130

Έναρξη: 19/05/2015

Λήξη: 22/05/2015

Πόλη: ΑΘΗΝΑ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.