Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Σεμινάριο εκπαιδευτικών για τις χριστουγεννιάτικες παραστάσεις στις 20/10 στα "Ακαδήμεια"

Σεμινάριο εκπαιδευτικών για τις χριστουγεννιάτικες παραστάσεις στις 20/10 στα "Ακαδήμεια"

NataleΟ Οκτώβριος πλησιάζει στα τέλη του και οι εκπαιδευτικοί ξεκινούν να ετοιμάζουν τις σχολικές γιορτές. Η Μάτα Μάρρα μας προτείνει πώς μπορούμε να δουλέψουμε το παραμύθι "Το ελατάκι που δεν του άρεσαν τα φύλλα του" μέσα από τη Δημιουργική Κίνηση και να το εξελίξουμε αν θέλουμε σε χριστουγεννιάτικη παράσταση.

Λίγα λόγια το το παραμύθι:

Το παραμύθι αυτό μιλάει για την αποδοχή της εμφάνισής μας και είναι πολύ αγαπητό στους μικρούς μας φίλους. Μπορεί να παιχτεί από παιδιά των μικρότερων τάξεων του Δημοτικού, νήπια, προ-νήπια, αλλά και από παιδιά μικρότερης ηλικίας.

Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες ενδείκνυται να φορούν άνετα ρούχα. Επίσης, στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Εμψυχώτρια:
Μάτα Μάρρα, Χορεύτρια, Χορογράφος, Δασκάλα Δημιουργικής Κίνησης & Σύγχρονου Χορού

Πότε: 20 Οκτωβρίου, ώρα 10:30-13:30

Που: Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια"

Κόστος: 20 ευρώ. Για Φοιτητές και Κατόχους κάρτας ανεργίας: 15 ευρώ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 5125600

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια",

Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.