Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάριο ενηλίκων: Χορός και ακροβασία!  

Σεμινάριο ενηλίκων: Χορός και ακροβασία!  

akrovasia

Σας αρέσει  να εκφράζεστε με το σώμα; Δοκιμάστε χορό και ακροβασία!

Σε ποιους απευθύνεται:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ερασιτέχνες που ασχολούνται με το σώμα τους με οποιαδήποτε μορφή άσκησης.

Περιγραφή:      

Ένα τρίωρο με παιχνίδια και αυτοσχεδιασμούς που καλούν το σώμα να κινηθεί και να ακροβατήσει. Διαδρομές και δράσεις που ενδυναμώνουν ενώ παράλληλα προκαλούν το σώμα να βρει νέους τρόπους να κινηθεί. Ζευγάρια και παρέες που παίζουν με το κέντρο βάρους τους, ακροβατώντας.

Σας παρακαλούμε να φοράτε άνετα ρούχα!

Εισηγητής: ΛΙΑ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ, χορεύτρια

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Ήταν αθλήτρια της ρυθμικής και αργότερα για πολλά χρόνια του ακροβατικού συλλόγου ΓΑΣ Ειρήνη Περιστερίου. Μετά την αποφοίτησή της από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), σπούδασε χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «Ραλλού Μάνου» από όπου αποφοίτησε το 2010 με άριστα.

Το 2011, έπειτα από εξετάσεις έλαβε υποτροφία από το Ίδρυμα Ωνάση για βελτίωση τεχνικής στις Βρυξέλλες του Βελγίου (Danscentrum Jette), όπου για δύο χρόνια παρακολούθησε σεμινάρια τεχνικής και αυτοσχεδιασμού και συνεργάστηκε με διάφορες ομάδες σύγχρονου χορού. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό με σημαντικούς χορευτές και χορογράφους.

Σαν χορεύτρια έχει συνεργαστεί με διάφορες ομάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό (Cie la ignorancia, Creo dance company, Paracoon dance company, Krama, Transito κα), ήταν μέλος της ελληνικής συμμετοχής στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Homme@home μέσω του κέντρου χορού Ι.Ρ.Ντάνκαν και σα βοηθός στην ομάδα Φora etc. Έχει διδάξει σύγχρονο χορό και partnering στη «σχολή χορού Μιχάλης Ναλμπάντης» και φέτος διδάσκει στη σχολή χορού «Ραλλού Μάνου» και «Μοριάνοβα-Χαραλάμπη».

Πληροφορίες Συμμετοχής:

Κόστος : 13,00 € ανά σεμινάριο (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)

Διοργανωτής Σεμιναρίου: NORFORSALE open art community

Τηλέφωνα Επικοινωνίας 697 2776856, 693 6758806

Έναρξη: 25/01/2015  , Λήξη: 25/01/2015

Πόλη: ΑΘΗΝΑ, Tόπος: Κωνσταντινουπόλεως 38, 3ος όροφος (Studio Cumana) - Γκάζι (Μετρό Κεραμεικός) , 13:00 – 16:00


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.