Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Σεμινάριο Feldenkrais με την Ulrike Hasbach-Doussis “Ενεργοποιώντας το κέντρο της δύναμης"

Σεμινάριο Feldenkrais με την Ulrike Hasbach-Doussis “Ενεργοποιώντας το κέντρο της δύναμης"

Feldenkrais-CanalCentral

Παρακολουθήστε από 14-15 Σεπτεμβρίου 2013 ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο, που βασίζεται στην κίνηση και δη στην περιοχή της λεκάνης και ενεργοποιήστε τη δύναμή σας.

Όταν η λεκάνη δεν είναι ελεύθερη δημιουργούνται ενοχλήσεις και περιορισμοί σε ολόκληρη την πλάτη. Η συμμετοχή της λεκάνης ως κέντρο δύναμης στις καθημερινές κινήσεις αποτελεί ουσιώδες στοιχείο για την υγιή λειτουργία της μέσης και είναι πηγή ζωτικότητας και ευχαρίστησης όλων των κινήσεων. Σε αυτό το εργαστήριο θα αποκαταστήσετε και θα ανανεώσετε την κίνηση και τη δύναμη της πυέλου και των αρθρώσεων του ισχίου.

Η μέθοδος Feldenkrais είναι μια μοναδική μέθοδος κίνησης με την οποία μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε πιο δημιουργικά κι έξυπνα το σώμα μας, να εκμεταλλευόμαστε τις εγκεφαλικές και σωματικές μας δυνατότητες μέσα από τον ήπιο και ήρεμο τρόπο διδασκαλίας της Ulrike Hasbach-Doussis, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στη διδασκαλία αυτής της μεθόδου.

Η μέθοδος Feldenkrais είναι μια μοναδική μέθοδος κίνησης με την οποία μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε πιο δημιουργικά κι έξυπνα το σώμα μας, να εκμεταλλευόμαστε τις εγκεφαλικές και σωματικές μας δυνατότητες μέσα από το ήπιο και ήρεμο τρόπο διδασκαλίας της Ulrike Hasbach-Doussis, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στη διδασκαλία αυτής της μεθόδου.

Με το Feldenkrais ξεπερνάμε τις προσωπικές κινητικές μας δυσκολίες και οι τραυματισμοί του παρελθόντος αρχίζουν να ξεθωριάζουν. Ανακαλύπτουμε πώς να κινούμαστε ευκολότερα στην καθημερινότητα μας κι έτσι καθημερινά, μικρά σωματικά κατορθώματα μας οδηγούν σε μια πιο ελεύθερη ζωή.

Το μάθημα αυτό μπορούν να το παρακολουθήσουν από επαγγελματίες χορευτές και αθλητές μέχρι άτομα της τρίτης ηλικίας ή άτομα με αναπηρία.

Η μέθοδος Feldenkrais είναι η εφεύρεση του ισραηλινού φυσικού, μηχανικού και τζούντο master Dr. Moshe Feldenkrais (1904-1984) και βασίζεται στις διαπιστώσεις της νευροφυσιολογίας ότι ο εγκέφαλος, το νευρικό σύστημα και ολόκληρο το μυοσκελετικό σύστημα συνεργάζονται για να συντονίσουν την κίνησή μας.

H Ulrike Hasbach-Doussis, είναι πτυχιούχος μουσικής και κίνησης στην Ανώτατη Σχολή Μουσικής και Δράματος στο Αμβούργο Γερμανίας. Ακολούθησαν τετραετείς σπουδές (Feldenkrais Professional Training) στο Accord Mobile στο Παρίσι, κοντά στη Myriam Pfeffer. Από το 1992 διδάσκει τη μέθοδο στη Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία και στην Ελλάδα, όπου ζει από το 2001. Εργάστηκε σαν training assistant στο πλευρό της Dr. Chava Shelhav από το 2003 ως το 2007. Έχει μετεκπαιδευτεί στους σημαντικότερους senior trainers όπως οι Jeff Haller, Gaby Yaron, Ruthy Alon, Larry Goldfarb, Angel di Benedetto, Beatriz Walterspiel.

info: Κινητήρας studio, Ερεχθείου 22, Ακρόπολη, 210 9248328 | Κόστος: 50 € | Δηλώσεις συμμετοχής: 210-9248328 | Ώρες σεμιναρίου: 11.00-14.00


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.