Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς: Αναζητώντας τον Εκπαιδευτικό Μέσα μας

Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς: Αναζητώντας τον Εκπαιδευτικό Μέσα μας

115891_g
Ένα σεμινάριο που θα βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς να ανιχνεύσουν και να αποκτήσουν τις δεξιότητες εκείνες που θα τους βοηθήσουν στη μεταφορά γνώσης.

Η εκπαίδευση ενός άλλου ανθρώπου είναι ένα απαιτητικό επάγγελμα. Το πιο σημαντικό εργαλείο που έχει ο εκπαιδευτικός  την ώρα της δουλειάς του είναι ο ίδιος του ο εαυτός.

Στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι να εστιάσουμε στον Εκπαιδευτικό ως Άνθρωπο, με τις δικές του ανάγκες, δυσκολίες και στόχους.

Να δούμε πώς, αναγνωρίζοντας κάποια δικά μας κομμάτια, μπορούμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στην επαφή με τους εκπαιδευόμενους .

Η  εκπαίδευση είναι κάτι παραπάνω από τη μεταφορά γνώσεων. Το κλίμα που θα δημιουργηθεί, η σχέση εμπιστοσύνης, το θετικό συναίσθημα, η αίσθηση ασφάλειας που θα νιώσει ο εκπαιδευόμενος, όλα θα συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη μεταφορά της γνώσης.

Ελάτε λοιπόν να δούμε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε το δυναμικό σας για να μεταφέρετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την  γνώση στους εκπαιδευόμενους σας.

Απευθύνεται:

- Σε ανθρώπους που καλούνται να μεταφέρουν γνώσεις  (δάσκαλοι, καθηγητές, trainers σε επιχειρήσεις, εκπαιδευτές ενηλίκων κ.λπ.).

- Σε νέους εκπαιδευτικούς

- Σε ανθρώπους που σκέφτονται να ασχοληθούν με την εκπαίδευση

Συντονίστρια: Βαρβάρα Στεφανάκου-Ρεκλείτη

Πότε: Σάββατο 18, 25 Μαΐου & 1 Ιουνίου 2013, 10:00-12:00 (3 Συναντήσεις)

Κόστος Συμμετοχής: 60 ευρώ (50 € για εγγραφές που θα γίνουν έως 30/04/13)

Πληροφορίες & Εγγραφές:

Τηλ: 210 6640433 & 6977785599

Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης: Ανοιχτό Σχολείο

Ευαγγέλου Τσιμίνη 9, Παιανία 19002

Site: www.anoixto-sxoleio.gr

e-mail: anoixto@anoixto-sxoleio.gr

Τηλ: 2106640433


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.